Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Monika Absolonová má na chlapy smůlu: Za hokejistu zamázla dluhy!

/
  • Monika Absolonová má na chlapy smůlu.
    5. května 2021 ● 05:02

    Prvomájové oznámení Moniky Absolonové (44) o ukončení vztahu s otcem jejích dvou synů nikdo nečekal! Podle informací Blesku bydlí Tomáš Horna (40) už týden jinde a zpěvačka se uzavřela do sebe.

    Ještě před pár dny Monika sdílela fotky šťastné rodinky na sociální síti a Tomáš vytruboval do světa, jak se těší, až si s Tadeášem (5) a Matoušem (2) vyrazí na maminčin koncert. Teď je ale všechno jinak. Magická sedmička nemilosrdně zasáhla i u úspěšné zpěvačky, která naopak v lásce šťastnou ruku nemá. Hokejový trenér byl teprve jejím čtvrtým dlouhodobým partnerem. Kdo jsou kromě synů osudoví muži jejího života?

  • 1.

    Hokejista Václav Eiselt (47): Jediný manžel

    Se svou první láskou stanula Monika před oltářem po pětiletém randění. Brali se na zámku v Dobříši, jenže její začínající pěvecká kariéra a jeho hokejové angažmá se nedaly snoubit, a tak po necelých třech letech přišel konec. Bezdětné manželství rozvedl soud hned napoprvé, stání trvalo jen deset minut. O Vaškovi ale mluví Monika jen v superlativech.

  • 2.

    Milionář Jaroslav Haštava (46): Krátký románek

    Jen krátké milostné vzplanutí si zpěvačka prožila v roce 2004 s movitým restauratérem a obchodníkem Jaroslavem Haštavou, který má slabost hlavně pro modelky. Chodil také s Kateřinou Průšovou (37), Dianou Kobzanovou (39) a naposledy s Terezou Zimovou (36). Dodnes jsou prý Monika a Jarda v dobrém kamarádském kontaktu.

  • 3.

    Lobbista Vratislav Janda (55): Vyhořelý vztah

    O 11 let starší lobbista se kvůli zpěvačce, která v té době zářila jako muzikálová Kleopatra, urychleně rozvedl s manželkou, od níž už žil odloučeně. „S Vráťou jsem prožila krásné tři roky plné lásky, podpory, zážitků. Možná tím, že se ten vztah nikam neposunul, tak nám nějak vyhořel v dlaních,“ vysvětlovala tehdy Monika. Rozešli se těsně před Vánocemi 2012.

  • 4.

    Hokejista Tomáš Horna (40): Táta dvou kluků

    Poznali se ve vyhlášeném pražském baru Kozička. Tehdy byl Tomáš ještě ženatý, takže Monika čelila nařčením, že odvedla tátu od rodiny. Ve skutečnosti ale hokejista už s manželkou nežil. Zpěvačka zacvakala statisícové dluhy, které na něho údajně spadly, když před lety ručil za spoluhráče. V srpnu 2016 ji Horna požádal o ruku, ale k svatbě nedošlo. Tomáš má z manželství dceru a s Monikou dva syny.

  • 5.

    VIDEO

    VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

    Video
    Video se připravuje ...

    7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá! FTV Prima

    Fotogalerie
    32 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 34

karina726: túžila po deťoch , tak sa jej to splnilo a už chlapa nepotrebuje

(12. 05. 2021 23:29)

y1xcvbnm: chtěla chlapa a tak platila za něj, to bylo evidentní hned od začátku a teď se to potvrzuje

(12. 05. 2021 12:11)

Uživatel_5404086: No, já si myslím, že normálnímu chlapovi se Absolonka rychle "přejí". Uječená a pro sprosté slovo nejde daleko. Ta se bude blbě chytat..

(06. 05. 2021 09:26)

diskutujici: Nj, hvězdy. Kdo nemá hokejku nebo kopačku, není IN. Tak trpte.

(05. 05. 2021 17:53)

konas3: Dvě dámy vůbec nemusím: Uječenou Absolonovou a roztlemenou Barbínu z Novy. Obě mají smůlu na chlapy? Prostě s pořádnými chlapy neumějí žít, a tzv. hodní chlapci jsou jim málo. Jejich volba!
Reklama v mediích je ale k nezaplacení. V této kategorii "umělkyň" platí: O kom se nemluví je mrtvý!

(05. 05. 2021 17:02)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy