Kadeřnictví jsou stále zavřená a většina lidí se tak musí zkrášlovat svépomocí, nebo přinejmenším vlasy nezkracovat a chlubit se narostlou hřívou. Ovšem muzikálová hvězda Absolonová nejde s davem, ale v tomto případě spíše naopak - zkracuje a zkracuje. Fanoušci už se leckdy obávají, aby jí na hlavě ještě vůbec nějaké vlasy zůstaly.

„Krásný pátek, tak já si splnila sen...“ ohlásila Monika na instagramu a ukázala nejnovější účes - tentokrát v podstatě »na kluka«. Zpěvačka poslední dobou stále experimentuje a plní si různé sny, jelikož když byla divadla otevřená a ona zářila coby Evita na prknech Studia DVA, nemohla si to dovolit - musela mít kadeře delší.

„Nejvíc,“ radovala se z její další proměny moderátorka Laďka Něrgešová (45). A chválou nešetřila ani kolegyně Hana Zagorová (74): „Sluší ti to.“ Podobně mluvily i další hvězdy, například Michal Kavalčík (45), Tereza Brodská (52), Alice Bendová (47) či Adéla Gondíková (47). Také fanoušci jsou většinou mile překvapeni a Monice skládají poklony.

Přece jen se ale někteří obávají, co bude dál - už jenom proto, že Absolonová, kterou kdysi proslavila muzikálová role Kleopatry ve stejnojmenném muzikálu Michala Davida (60), zkracuje postupně víc a víc, naposledy se takto chlubila v lednu...

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá! FTV Prima

„No, já se bála, že opravdu půjdete dohola na Sinéad O'Connorovou. Moc vám to sluší. Takže půjdete časem opět do dlouhých vlasů?“ vyzvídala na facebooku jedna paní, přičemž narážela na jinou pěnici, která je známá svou holou hlavou. Monika tajemně odpověděla, že se teprve uvidí, co bude. Ovšem pak šla s pravdou ven a všem odhalila, jaké má se svými vlasy plány.

„A teď už můžou růst. Jsem zvědavá, kam až vlasy dorostou, než se zase zapne kultura. Doufám, že nebudu mít vlasy po pas,“ smála se zpěvačka, kterou jinak diváci vídají například v muzikálu Funny Girl. Schválně tedy, zda si nyní opravdu zvládne vlasy znovu neostříhat, než se divadla otevřou.

Jak se vám Absolonová líbí nejvíc?
Celkem 664 hlasujících

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem?

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
88 fotografií