Poslední dobou se toho Monika opravdu nebojí, nejprve hodně zesvětlila a zkrátila, teď ovšem 'ušmikla' skoro všechno. „Krásný páteční podvečer... ano jsem to já. Jestli má tahle divnodoba nějakou výhodu, tak to, že je jedno, co mám na hlavě. A tak si plním sny a experimentuju...“ prozradila na instagramu Absolonová, která se tak očividně snaží na situaci kolem koronaviru a zavřená divadla dívat pozitivně. Sice bohužel nemůže hrát, zase ji ale nic nesvazuje a může si dovolit měnit vzhled podle sebe.

„Naposled jsem byla takhle nakrátko, když mi bylo 10 let... tak a teď ještě ať odroste platina a pomalu se můžu vrátit k normálním vlasům, normálnímu životu a snad i ke zpívání tak schválně, kdy to zhruba bude,“ přemítala představitelka muzikálových krásek Kleopatry či Evity a poděkovala i své známé kadeřnici za to, že jí účes vytvořila. Očividně si tak dokázala poradit i v době, kdy jsou kadeřnictví zavřená. „Chudák, stříhala asi 3x, pořád mi to přišlo málo krátký,“ smála se zpěvačka a maminka dvou synů Tadeáše (5) a Matouše (2).

Těžko říct, co právě chlapci na účes říkali a zda byl spokojen i Moničin partner Tomáš Horna (40), ovšem na sociálních sítích způsobila proměna zpěvačky doslova rozruch. Zatímco její minulý experiment s platinovou blond někteří fanoušci moc neschvalovali a přiznali, že jim pak Absolonová připadala zbytečně starší, tentokrát udělala 'postřižinami' daleko větší parádu. Kromě pár lidí, kterým se nový účes nelíbil, se skoro všichni jednohlasně shodli, že to nyní hvězdě velmi sluší, a dokonce ji změna omladila. Dříve Monika uváděla pořad O deset let mladší, nyní si mohla něco takového vyzkoušet na vlastní kůži. 

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

„Moni, to je bomba! Děsně ti to sekne!!!“ pochválila kolegyni moderátorka Lucie Křížková (36), nadšená byla i herečka Jitka Čvančarová (42). „Zlato, Tobě sluší všechno, moc hezký. A navíc ty to máš i v hlavě dobrý,“ nešetřila chválou kolegyně Leona Machálková (53), s níž se Monika kdysi alternovala například v muzikálu Angelika. „Super, skvělý,“ ozvala se i zpěvačka Hana Zagorová (74), a dokonce se Absolonové ozvala i bývalá první dáma Dagmar Havlová (67). „To má šmrnc,“ vyjádřila se radostně.

Muzikálový kolega Marián Vojtko (47) se ovšem nestačil divit. „Tvl, lásky květ, seš normální?“ Nemohl se neozvat ani Moničin parťák z různých moderování, kamarád Aleš Háma (47). „A dop**ele,“ rozohnil se, ale dodal: „Náhodou Ti to sekne!!“ Jeho slova pak potvrdil i další představitel mužského pohledu na věc, herec Roman Vojtek (48): „Za mě absolutní pecka!“

Absolonovou pochválily ale také Martina Pártlová(41), Kateřina Kaira Hrachovcová (46), Petra Nesvačilová (35), Šárka Vaňková (33) a další. „Moni, ty jsi neskutečná kočka,“ nechala se slyšet mladá fotografka Denisa Grossová, a tak je asi jen otázkou času, kdy Moniku pozve na focení.

Anketa
Líbí se vám Moničin nový účes?
0 hlasů
0 hlasů

VIDEO: Monika Absolonová: Gott mi navrhl výměnu manželek!

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová: Gott mi navrhl výměnu manželek! Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
69 fotografií