Dcera Ivy Janžurové (79) roky čekala na příležitost a dočkala se. Režisér Biser Arichtev jí dal hlavní roli v seriálu KukačkySabina Remundová s Davidem Novotným (51) tvoří jeden z manželských párů, kterým v porodnici vyměnili dítě. 

Všichni hrají výborně, paní Remundová nezapře rodiče, je úžasná, těším se na příští týden, seriál je dobře natočený, moc se mi líbí, jen bych vůbec nevěděla, co mám dělat, kdyby se mi to stalo, hrozná představa,“ píše jedna z divaček. 

Seriál vypráví příběh mladého manželského páru (Marta Danzingerová a Marek Adamczyk), který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Pár, který má jejich dítě, tvoří právě Sabina s Davidem. 

VIDEO: Dcera Janžurové: Jak se jí žije ve společném domě? Nelezou si na nervy?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Janžurové: Jak se jí žije ve společném domě? Nelezou si na nervy? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Skvělé, skvělé, skvělé, tolik emocí v každém dílu, herci úžasní, paní Sabina je tam naprosto dokonalá, ani nemusí mluvit, všechno má napsáno ve tváři,“ pějí ódy na starší dceru Janžurové. „Paní Sabino, herecký koncert, nezapřete své rodiče,“ píší další. 

Je zřejmé, že Sabina dostala roli šitou na míru a užívá si to. Čiší z ní drama, ale i nadhled a vtip, stejně jako z její slavné matky. 

VIDEO: Sabina Remundová: S mámou Janžurovou už jsme našly symbiózu!

Video
Video se připravuje ...

Sabina Remundová: S mámou Janžurovou už jsme našly symbiózu! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
45 fotografií