V nové kriminálce České televize se představila šéfka detektivního týmu Karin, kterou ztvárňuje Čvančarová. Na obrazovce herčečka působí jako drsná vyšetřovatelka, i když sama v životě taková není. „Pokud je žena v prostředí spíše typické mužům, tak taková být musí, aby docílila toho, čeho potřebuje,“ popsala svou postavu Jitka. Rovnou se jí ale i zastala. „Já ji vnímám, jako velmi empatickou a lidskou. Ona se divákům ještě teprve ukáže a budou překvapení,“ navnadila fanoušky seriálu herečka.

Na natáčení kriminálního seriálu se musela důkladně připravit. „Protože jdu často do akce se zbraní, bylo nutné projít výcvikem. Ale netroufám si tvrdit, že umím střílet. Pozitivní vztah ke zbraním rozhodně nemám, ale vnímám je jako potřebné, dokonce jsem se toho naučila mnohem víc, než jsem ve finále využila na natáčení,“ vysvětlila Čvančarová.

Po prvním dílu se na její hlavu i hraní snesla kritika, diváci jí údajně policistku nevěří. Tak snad se její postava ukáže ve zbývajích šesti dílech, taková, aby upoutala diváky k obrazovkám.

Sledovanost klesla

Nejsledovanějším pořadem pondělního večera po 20:00 byl druhý díl seriálu Hlava Medúzy, zhlédlo ho 1,4 mil. diváků starších 15 let. Oproti předchozímu týdnu však přišel o 300 tisíc diváků!

VIDEO: Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
16 fotografií