Přestože Michaela Nosková, hvězda muzikálů Evita či Ples upírů, pochází původně z Brna, nyní je jejím domovem Stará Boleslav. „Byt se mi líbil na první dobrou a nastěhování bylo hodně rychlé,“ svěřila se Nosková, co se do hezkého, světlého bytu 2+1, ideální pro „matku samoživitelku“, nastěhovala loni koncem roku. „Dům nemá výtah, ale naštěstí mi přijel pomoci táta se svými přáteli a vše jsme do 2. patra nanosili bez problémů. Zjistila jsem, že mám spoustu věcí a také jsem zjistila, že je bezva mít velký sklep,“ libuje si zpěvačka.

Finalistka druhé řady pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, která obsadila pěkné deváté místo (tehdy se stal vítězem Vlasta Horváth, jenž se ve finále utkal s Petrem Bende a Gabrielou Al Dhábbou), má tak blíž k partnerovi. „Jindřich bydlí kousek od nás a často je tu s námi. Ale když přijedou jeho dvě děti, jsme tu všichni. Apolence je stejně jako mojí Elišce deset let, Natymu je třináct, a to je pak hukot. Rozhodně se nenudíme,“ smála se známá rusovláska.

VIDEO: Zpěvačka Míša Nosková ukázala nové bydlení! Proč se stěhovala?

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Zpěvačka Míša Nosková ukázala nové bydlení! Proč se stěhovala? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

I proto, že musí ve svém bytě hostit tolik dětí, je prý nejzajímavější místností ta, kam i císařovna musí pěšky. Kromě zařízení, které na správné toaletě být musí, je tam totiž ještě navíc basketbalový koš! „Záchod u nás každý obdivuje a chodí tam rád. Může si tam s minibasketbalovými míčky házet do koše. Člověk si uleví a ještě se pobaví,“ vysvětlovala Nosková se smíchem.

Pyšná je také na svou novou kuchyni, v níž konečně nalezla lásku k vaření. Dokonce už prý upekla dva dorty, což je u ní nebývalá věc. Mlsání se však začíná neblaze projevovat na její postavě… „Nejsem zrovna z toho šťastná. Nasadila jsem nízkosacharidovou keto dietu. Uvidím, jak dlouho to vydržím,“ svěřila se zpěvačka, která v minulosti trpěla poruchou příjmu potravy, anorexií. „Ale jo, cítím se dobře a ono to půjde zase zpátky. Chci dát dolů 7 kilo, to je přesně to, co jsem přibrala,“ prozradila Nosková.

VIDEO: Nosková slaví 15 let v showbyznysu: Hvězdy jí poslaly gratulace!

Video
Video se připravuje ...

Nosková slaví 15 let v showbyznysu: Hvězdy jí poslaly gratulace! 

Ostatně, kdyby se jí  hubnutí nedařilo, pomůže jí její partner. Ten pracuje coby trenér profesionálních sportovců a Nosková prý tu a tam trénuje s nimi. „Minule jsem se po tréninku nemohla tři dny ani hnout. Fakt jsem dostala do těla. Ale i to je způsob, jak se vrátit ke své váze,“ domnívá se zpěvačka, která je aktivní i během doby koronavirové. Kromě učení s dcerkou plánuje s partnerem skrze svou agenturu cesty do zahraničí a chystá výstavu fotografií z cest po Indii.

Fotogalerie
65 fotografií