V září loňského roku se moderátorčina rodina navždy odstěhovala ze Spojených států a novým domovem začala nazývat španělské město Marbella. Ani po čtyřech měsících nebydlí ve svém, ačkoliv mají vyhlídnutý krásný byt na kopci, o jehož ceně stále jednají s majiteli. Je však malá možnost, že se do něj nenastěhují.

„Manžel se trochu zbláznil, že je mu zima v Marbelle. Chceme se podívat na Tenerife, je tam o o pár stupňů víc,“ uvedla blondýnka v rozhovoru pro slovenský server Nový čas. Dodala, že stále vyčkávají, jak se věci vyvrbí.

Video: Mottlová po práci za kasou investuje v Karibiku! A proč Klus potřebuje psychologa

Video
Video se připravuje ...

Mottlová po práci za kasou investuje v Karibiku! A proč Klus potřebuje psychologa Blesk

Manželův nápad je údajně důsledkem rekordní zimy ve Španělsku, jaká tam nepanovala několik desetiletí. Před pár dny celou zemi pokryla bohatá sněhová nadílka a teploty se dramaticky propadly i v jindy celoročně teplých přímořských oblastech, což Vlastovi nevyhovuje.

Belohorcová přiznala, že je s variantou dalšího stěhování na vážkách. Děti si už zvykly na nové prostředí a dochází tam do školy. Ona sama se za ostrovní typ nepokládá. Nápad přesto nesmetla ze stolu. „Manželovi jsem řekla, že tam poletíme a podíváme se,“ pověděla blondýnka. Pevně ale doufá, že věci zůstanou tak, jak jsou.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií