Jako manželka by měla právo na dům, kde s Ricem žila, ale její muž ji před svým náhlým skonem vydědil. A tak Pavlína Pořízková z jeho milionového majetku nic nedostala. Postupně se začala balit a hledat nové bydlení.

Kruh se uzavírá. Jak jsem již zmínila, můj nový byt je doslova vedle mého úplně prvního bytu v tomto městě, který jsem si pronajala v roce 1983! Tak jsem zase tady. Jsem svobodná, ale nejsem si jistá svou budoucností. Ale jinak je obrovský rozdíl mezi mnou teď a tehdy. Tehdy jsem stála na vrcholu útesu připravená roztáhnout křídla, ale netušila jsem, jak moc bolí naučit se létat,“ svěřila se na sociální síti Pořízková, která před téměř 40 lety přiletěla do New Yorku budovat svou modelingovou kariéru. 

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Teď jsem zpět na vrcholu toho útesu, ze kterého jsem už letěla a nabourala. Odřená a poškrábaná jsem to těžce nesla. Moje sebevědomí dostalo výprask. Ale teď už vím, co moje křídla dokážou. Znám větrné proudy, vím jak řídit a ovládat svůj let. Přesto díky znalostem nečekaných bouřek, vzpurných letadel, zmatených ptáků a bájných draků je tento druhý skok z útesu děsivý, než vzrušující,“ pokračuje prozaicky modelka. 

Postupně se v novém bytě zabydluje a hledá další smysl svého života... Naštěstí má okolo sebe syny Jonathana a Olivera, rodinu a přátele, kteří jí vždy podají pomocnou ruku. 

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
55 fotografií