Blondýnka, kterou kdysi proslavila role Karolíny v seriálu Pojišťovna štěstí, je podle všeho čerstvě vdanou paní! Oznámila to velmi stručně na svém instagramu, když sdílela snímek novomanželského políbení. „Stihli sme to. Mr. & Mrs. Leitgeb,“ připsala Štíbrová. V komentářích již k tomu gratulovala jako jedna z prvních kolegyně Daniela Šinkorová (48).

A proč by to novomanželé neměli stihnout? Přece jen nevěsta je v požehnaném stavu a do porodu už nemá moc daleko. Spolu s kamarádkou a kolegyní z tria 3 v 1 Martinou Pártlovou(41) mají mít termín přibližně v podobnou dobu, přičemž Martina 18. května odhalila, že ona by měla přivést na svět holčičku již za měsíc. Podobně na tom tak bude i sama Nikol, která ale naopak čeká chlapečka. 


Ten se naštěstí nerozhodl na svět vydat dříve, a tak svatba, o které veřejnost dopředu vůbec netušila, mohla nerušeně proběhnout. Chlapec se tak narodí již do úplné rodiny, která zřejmě bude sdílet společné příjmení - Leitgebovi. Otázka je, zda ho Štíbrová bude používat i v showbyznysu, nebo si spíše ponechá příjmení, pod kterým ji všichni znají.

Skutečnost, že je herečka v očekávání, oznámila fanouškům v prosinci loňského roku, stejně tak zasnoubení s partnerem Petrem, s nímž se zná dlouhá léta, ale pár tvořili v té době teprve rok, následovalo velmi záhy. Nyní, v květnu, tak došlo i na samotnou veselku, a tak se naštěstí neopakoval scénář z minulosti. Nikol už má totiž za sebou jedny zásnuby, kdy ale nakonec k oltáři s partnerem Martinem nedošli. Právě z tohoto vztahu pak pochází syn Štíbrové Mathias (3,5), přezdívaný Mates a někdy také z legrace Radovan. 

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
36 fotografií