Na sociálních sítích bývalé moderátorky lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko by to skoro budilo dojem, jako by se pandemie viru covid-19 Marbelly, kde známá plavovláska žije, netýkala. Lockdown, podobný tomu našemu, tam měli naposledy na podzim loňského roku, a tak si doteď Zuzana Belohorcová bezstarostně užívala procházek po pláži, nádherně vypadajícího jídla, či společnosti přátel, co se na snímcích jenom málokdy kryjí rouškou. Kromě toho také odcestovala „na otočku“ na Slovensko, na oslavu maminčiných narozenin.

Ovšem už i ve Španělsku vydali nová nařízení, platná prozatím 14 dní. „Od dnešního dne máme tvrdší režim i u nás v Andalusii,“ posteskla si Zuza na instagramu.

Kromě zákazu pohybu mezi okrsky, který zde platí už delší dobu, se přidala další nařízení. „Restaurace, fitka a obchodní centra dostala stopku,“ stěžovala si půvabná blondýnka, co své dokonalé křivky, které v minulosti opakovaně ukázala v jednom lechtivém pánském časopise, tuží právě v posilovnách. „Skvělé info ale je, že školy fungují nadále v klasickém režimu, a také všechny venkovní aktivity, jako je tenis, golf a tak dále. Musíme jen doufat, že bude lépe,“ dodala optimisticky.

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Situace je pro ni a jejího manžela Vlastimila Hájka (45) poměrně nepříznivá. V Americe jim byla zdrojem příjmů nemovitost, kterou pronajímali. Tu ale po odchodu z Miami prodali. Apartmánovou vilu kousek od pláže South Beach zakoupili manželé za zhruba 21 milionů českých korun, k prodeji ji ale po náležitém vyšperkování nabídli za něco málo přes 56 milionů korun. Kromě toho Belohorcová nedávno přiznala, že jejímu muži, co si na Floridě zvykl na neustálé horké počasí, je v Marbelle zima. Slovenskému deníku Nový čas prozradila, že zvažují přesun na Tenerife, kde je o pár stupňů více.

Sexbomba s pořádně plným dekoltem je ale s variantou dalšího stěhování na vážkách. Jejich ratolesti, syn Nevio (7) a dcerka Salma (počátkem února 11), si už zvykly na nové prostředí, a také se úspěšně začlenili do školního kolektivu. A ona sama se prý za ostrovní typ nepokládá. Nápad přesto nesmetla ze stolu: „Manželovi jsem řekla, že tam poletíme a podíváme se,“ nechala se slyšet. Ani od covidu by si ale na Kanárských ostrovech neodpočinula: V posledních dnech jim tam zásadně přibyly počty nakažených.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? 

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
72 fotografií