Daniela před lety promluvila o tom, jak exmanžel  utrácel její peníze, pořádal honosné párty placené z jejího účtu, zároveň topmodelce kupoval šperky, kytice a vozil ji v luxusních autech. Buti se snažil prosadit v podnikání, ale po čase se zjistilo, že neplatí dodavatelům. Po jednom z nevydařených obchodů s Danielou oznámili rozvod.

Podvody ale neměly být hlavní příčinou rozpadu manželství, Buti prý udržoval románek s další modelkou. Tommas pak uprchl do Itálie, kde od té doby žije. Do USA se vrátit nemůže, protože by byl okamžitě zadržen a předveden před soud.

VIDEO: Topmodelka Peštová (50) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (50) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Zda se stýká se svým synem Yannickem, není známo, protože toho od jeho pěti let vychovával modelčin partner Paĺo Habera. Mladík nedávno oslavil 25 let. 

„Někdy si nejsem jistá, kdo vychovává koho, ale jedno vím - díky tobě jsem nejlepší verze sebe sama. Vše nejlepší,“ popřála svému nejstaršímu potomkovi Peštová. Yannick je velmi stylový, což dokazují fotky na jeho profilu. Trendy má v malíčku a fešnou tvář s jižanskými rysy po rodičích. 

Fotogalerie
76 fotografií