Dělat doprovod Daniele by chtěl každý, česká kráska totiž zraje jako víno. Postavu má jako dvacítka, pár vrásek v obličeji z ní udělalo šarmantní dámu a o jejím pověstném vkusu nemůže být pochyb. Není divu, že se vedle ní její životní partner Pavol Habera nosí jako páv. 

Ale práce se neptá a muzikant musel na čas pražský dům vyměnit za hotelový pokoj na Slovensku. Natáčí se tady další řada SuperStar a Paĺo, přezdívaný kat, opět usedl do poroty. 

Peštovou rok a půl trvající pandemie doslova odřízla od společnosti, a tak si to teď užívá. Zazářila na filmovém festivalu v Karlových Varech a pokračuje v tom i v metropoli. Nechyběla ani na finálovém večeru Elite Model Look 2021 ve Španělském sále na Pražském hradě, kam ji doprovodil nejstarší syn Yanick Fausto (25). „Lepší doprovod jsem si nemohla přát! Děkujeme za pozvání a velká gratulace všem vítězům,“ pochválila své garde krásná blondýnka.

VIDEO: Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande!

Video
Video se připravuje ...

Pavol Habera a Daniela Peštová: Luxusní pár, který Vary pojal jako rande! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

O pár dní později se přišla podívat na pražský týden módy a opět nebyla sama.  Tentokrát ji doprovodil nejmladší syn Paul Henry Habera (12) a ani tady geny nezahálely. Po mamince i otci má to nejlepší, takže za pár let mu budou děvčata padat k nohám. 

Fotogalerie
52 fotografií