Že se s ní osud nemazlil, si Lucie připomněla na sociální síti, kde sdílela fotky z narozeninové oslavy svého milovaného manžela Jiřího Šlégra„Mládí nám dvěma vzal osud, ale za to nám dal velký kus cesty. Něco málo jsme už ušli a ta další léta, ať jsou krásná, ve zdraví, ve štěstí a ať nám co nejpomaleji utíkají,“ napsala bývalá královna krásy. Kdyby nedostala druhou šanci, tak se jí nestala. Když se v roce 2004 chystala na odjezd na finálový večer, přišla tehdy osudová rána. Jejího tehdejšího přítele Václava Krejcárka v jeho firmě chladnokrevně zavraždila exmanželka Helena Součková.

VIDEO: Jiří a Lucie Šlégrovi o bujném mejdanu: Jsme tu krátce, ale chceme si to užít!

Video
Video se připravuje ...

Jiří a Lucie Šlégrovi o bujném mejdanu: Jsme tu krátce, ale chceme si to užít! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„V první chvíli jsem tomu nevěřila. Pak přišel strašný zmatek. Hned jsem se rozjela do Teplic, a pak jsem si teprve uvědomila, že mám odjíždět na finále Miss ČR,“ vzpomíná Lucie. Hrůzný čin jí natolik otřásl, že se ještě ten den zhroutila a do finále Miss ČR 2004 prostě nastoupit nemohla. Šanci dostala další rok a zvítězila.

V roce 2008 se provdala za podnikatele Zdeňka Kaufmanna, narodili se jim dva synové Richard a Robert, ale manželství dlouho nevydrželo a rozvedli se. Štěstí a opravdovou lásku našla až u hokejisty. „Jsi ten nejlepší manžel, milenec, přítel a hlavně životní parťák! Krásné narozeniny,“ dodala nejvnadnější misska. Za Jirku se provdala v roce 2015 a před rokem se jim narodil syn Ron.

Fotogalerie
45 fotografií