O průběhu dovolené Jana Adamcová fanoušky pravidelně informuje na sociální síti. Popisuje zážitky s dětmi, popíjení burčáku, který přivezla herečka Alena Antalová (49) s manželem, a další historky. Ale v posledních dnech se cosi zásadního událo v jejím životě.

„Někdy se to všechno tak semele… A tak blbě… A takovým tempem, že najednou ležíte na zemi jako zkopanej pes (a to hodně nerada vidím…). Něco, co na Vás vyštěkne za několik měsíců - dvou let - staré boudy, něco, o čem jste nevěděli, že se vůbec mohlo stát, a něco, o čem se až teď dozvídáte, jak moc vám to ublížilo, aniž byste to tenkrát tušili. Jen proto, že existují lidé, kteří nemají zábrany. Žádné,“ naznačila exmoderátorka.

VIDEO: Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video
Video se připravuje ...

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím! Markéta Reinischová

„Chtěla jsem tím jen říct, že neodcházím bez rozloučení, a když už jste mi byli tak věrní, nemohla jsem nenapsat, že ,Deníček z Chorvatska skončil‘, ačkoli skončil o něco dříve, než bych čekala,“ dodala Jana. A právě tímto příspěvkem vyděsila své okolí.

Co přesně se stalo, bohužel nespecifikovala, ale zřejmě ji to hluboce zasáhlo. „Díky za obrovskou podporu, vidím, že si o mě děláte starost. Tak prosím Vás, vše je OK, určitě už se vám to taky někdy stalo. Dávná zrada a nůž do zad, který zabolel ve chvíli, kdy vyplul na povrch. Zabolel tedy hodně, to je fakt, ale dneska už zase svítí slunce. A kdyby přestalo, tak vyjedeme na chvilku někam na jih a zase se aspoň trochu ohřejeme…“ ohlásila se Adamcová.

Je jasné, že s jejím životem je něco v nepořádku. A nejspíš je jen otázkou času, kdy pravda vyjde najevo…

Fotogalerie
41 fotografií