Slováček roztrubuje do světa, že jeho manželka z alkoholu dementní a že se musí jít léčit, jinak umře. To fanoušky Královny dětských srdcí, jak se Dádě přezdívá, dost popudilo. „Strhla se úplná lavina. Lidé mi píší, že by se měl Felix stydět za tyhle útoky, že tyhle věci máme řešit za zavřenými dveřmi a že bych se s takovým chlapem, který mě zostuzuje před národem, měla okamžitě rozvést,“ svěřila Blesku Dáda.



Rozvod ji ve vzteku také samozřejmě probleskl hlavou, myšlenku ale okamžitě zapudila. „Nesmysl. Že bychom si rozpůlili dům? Nic by se nezměnilo. Felix je tu doma jako já a byl by tu dál doma jako já. Vídali bychom se,“ uvažuje Patrasová a dodává: „Rozvod? Je to jenom trápení s papíry a právníky. Na to už s Felixem nemáme nervy. A po 40 letech manželství a v našem věku je to už, myslím, zbytečné.“ Všechno prý už stejně včetně chalupy přepsali na děti s doživotním břemenem.

„Rozvod je hloupost. Myslím, že si to s Felixem umím vyřídit jinak. Felix navíc dělá jakože nic a je na mě teď jak med,“ komentuje Patrasová. Jakou zbraň přesně ale hodlá použít na manžela, si nechává pro sebe. „Do toho nikomu nic není. Vyřídím si to s ním prostě žensky,“ říká.

A Patrasová už začala. Došla si na nehty a především se vrátila ke svému charakteristickému účesu z mládí. Dlouhé ofině a tmavě hnědé barvě. „Nikdy jsem nebyla černá, ale tmavě hnědá, to byla také moje přirozená barva,“ míní Dáda.

VIDEO: Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery

Video
Video se připravuje ...

Alkohol, demence! Podle Felixe jde Dádě o život! A Batulková o nemoci dcery Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií