Na Štěpána se celá rodina sešla u syna Felixe juniora (36), takže Dáda konečně viděla i vnuky. Kvůli karanténě se v posledních měsících raději moc nestýkali. „Syn pak odjel na naši chalupu. A o mě potom pečoval manžel, který se stejně vždycky staral o nákupy. Vídáme se v podstatě každý den,“ řekla Aha! Dáda. „Od osmadvacátého prosince jsem ležela, hlavně jsem nechtěla nijak ohrozit Aničku,“ zdůraznila starostlivá máma. Andulka (25) je po léčbě rakoviny prsu a musí na sebe být velice opatrná.

VIDEO: Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará? A jak je na tom dcera Anička?

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará? A jak je na tom dcera Anička? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zahrávala si bez kabátu

Nemocné Dádě prý navíc několikrát denně volal italský přítel Vito (51). „Mají tam totéž co my. V Kalábrii, kde žije, je to ale s covidem lepší než na severu Itálie. Ovšem taky všechno zavřené, žádné restaurace, jen samota. Vito se s tím srovnává dobře, pravidelně cvičí a jí zdravě, má pevnou vůli,“ pěla na něho ódy.

Chybějí jí děti

Herečka přiznává, že ke své nemoci trochu přispěla i tím, že vždy vyběhne pro poštu k brance jen tak nalehko bez kabátu. Už si prý bude dávat pozor. „Jinak jsem opatrná, nosím roušku a nikam nechodím. Ono tedy vlastně není kam. Potřebovala bych kadeřnici, jako asi každá žena, ale nedá se nic dělat, musíme to vydržet. Třeba si pak ty dlouhé vlasy nechám, ještě nevím,“ konstatovala Dáda. Těší se, až to vše pomine. „Děti mi psaly přáníčka k novému roku, chci se k nim zase brzy vrátit,“ dodala.

VIDEO: Dáda Patrasová poprvé po vánoční bouračce na veřejnosti! 

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová poprvé po vánoční bouračce na veřejnosti! Martin Hykl

Fotogalerie
40 fotografií