„Dneska jsem byla na vyndání portu, kterej mi zaváděli přesně před rokem kvůli léčbě, protože mi selhávaly žíly a museli mi tu chemoterapii zavádět nějak jinak. Takže mi zavedli ten port a dneska mi ho vyndali, což je krásnej pocit. Jsem úplně taková volná,“ svěřila se ve stories na instagramu Anička Slováčková, evidentně s úlevou a euforií, že s tímto zákrokem udělala pomyslnou tečku za náročným obdobím.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Chtěla jsem říct, kdokoliv váháte nad tím, jestli si port dát, nebo nedat, za mě doporučuju si ho dát, protože to usnadnilo strašně moc starostí. Člověk přijde, píchne se to, nikde se nemusí hledat žádná žíla, nijak to nebolí a je to super,“ pochvalovala si, jak lékaři dokázali snadno vyřešit problém s žílami, které nezvládaly nátlak tekutiny v podobě chemoterapie, a radí lidem v obdobné situaci, jak naložit s touto možností.

Fanouškům tak mladá herečka ukázala nejen zalepené rameno po zákroku, ale i to, jak port pod kůží přibližně vypadal (viz galerie). „Tady jsem si to ráno ještě natočila na památku. Je to taková komůrka s hadičkou, co se zavede přímo do žíly a přes to se pak píchá chemo či bere krev apod...“ vysvětlila pro úplnost.

VIDEO: Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video
Video se připravuje ...

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií