Před čtyřmi lety zjistili lékaři u Anny Slováčkové nezhoubný nádor poté, co si zpěvačka nahmatala v prsu bulku. Při pravidelné kontrole se loni ukázalo, že se nemoc vrátila. Nové výsledky ale prokázaly, že tentokrát je nádor zhoubný. Dcera Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77) okamžitě zahájila léčbu, která trvala víc než rok. 

První fotka je vyfocena před rokem v prosinci, měla jsem za sebou tři velké chemoterapie a vlasy byly už dávno pryč. (stále pro mě jedna z nejkrásnějších momentů z celého toho roku s rakovinou byl ten, kdy jsem si tu hlavu poprvé oholila a poprvé tak nakopala té nemoci,“ okomentovala snímek, kde má dohladka oholenou hlavu Anička. 

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Opravdové vlasy ( ne to pštrosí chmýří) začaly růst až po ukončení chemoterapií do žil, což byl konec března tohoto roku. Při té druhé vlně mi spadlo i obočí a řasy (viz další foto) a na své operaci jsem byla neopeřený ptáče.. Další fotky s tmavými vlásky na hlavě jsou už z května,“ pokračuje herečka, která poslední dávku chemoterapií ve formě léků, ukončila v září. 

Vlasy jí pomalu rostou a Anička dělá vše proto, aby byly vyživené a zdravé a jako její tělo. "Teď si na vlasy patlám vejce, abych je ještě trochu víc posilnila a peru se s nima u zrcadla, když nedrží svůj tvar," dodala Slováčková. 

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
55 fotografií