Informaci očitých svědků z nemocnice potvrdili i záchranáři. „Ve středu kolem sedmnácté hodiny jsme zasahovali ve Vlašimské ulici. Záchranářská posádka ošetřila pětašedesátiletou ženu s úrazem hlavy a obličeje a odvezla ji na chirurgii do vinohradské nemocnice,“ potvrdila Blesku mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Právě ve Vlašimské ulici na pražských Vinohradech bydlí Patrasová ve vile, kterou vlastní s odloučeným manželem Felixem Slováčkem (78).

Rodina mlčí

Podle dalších zdrojů ze špitálu byla Dáda pod vlivem a po vyšetření nemocnici opustila! „Nebylo to poprvé,“ utrousil jeden ze zdravotníků. Podle něj Patrasová na podobném šití v nemocnici, kterou má prakticky za rohem, již jednou byla! „Vůbec nevím, co se stalo, nebyl jsem tam. A druhý den jsem celé dopoledne sám strávil u lékaře, takže jsem s Dádou nemluvil,“ reagoval na dotaz Blesku Slováček. Sdílnější nebyla ani jejich dcera. „Rodina se k tomu nebude vyjadřovat,“ řekla Blesku Anička Slováčková (25).

Uklouzla

Mobilní telefon Patrasové byl včera dlouho nedostupný, ohlásila se až během odpoledne. „Vytírala jsem podlahu v kuchyni a uklouzla. Ze sportovní gymnastiky mám zničenou páteř, takže jsem to nedokázala vybalancovat. Komu se tohle nestalo?“ předložila pak svou verzi příběhu. „Hlavou jsem smejkla o roh stolu a spadla na zem. Byla jsem z toho v šoku… Naštěstí doma byla Anička, která zavolala záchranku,“ prozradila Dáda. Své zranění bagatelizovala. „Odvezli mě na chíru, zkontrolovali, zrentgenovali a zašili. Naštěstí mám nad pravým uchem jenom dva stehy, který nejsou ve vlasech vidět,“ dodala Patrasová ve svém vyjádření pro Blesk.

Felix: Problémy s pitím má roky!

Felix Slováček už v minulosti manželčiny potíže s pitím připustil. „Potřebuje vyhledat odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ řekl koncem roku 2018, kdy Patrasová způsobila pár set metrů do domova autonehodu s 2,5 promile v krvi. Tvrdila tehdy, že jde o zbytkový alkohol z povánoční rodinné večeře. Ani to jí tehdy Felix nevěřil. „Já o jejím problému vím už několik let, deset nebo patnáct. Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo…“ dodal tehdy Slováček, aby částečně omluvil svůj odchod ze společné domácnosti k milence Lucii Gelemové.

VIDEO: Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s exmilenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s exmilenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií