Prvotina syna Veroniky Žilkové a jeho kamarádů si brala inspiraci v jejich životech, problémech ve vztazích a okolí. Takže je jasné, že Vincent měl materiálu dost a už má v plánu natočit pokračování. 

Mamka byla nadšená a hodně se nasmála, sestra Agáta už moc ne. Skoro celý film proplakala, protože se tam prý viděla a po premiéře se rozešla s přítelem. Jestli definitivně, to nevím, u ní člověk nikdy neví,“ řekl Blesku Navrátil, který dvoudílný seriál Mužketýři (od slova Muž, nejedná se o chybu) prodal televizi Nova.

Pravdou je, že Hanychová se už nějaký čas s Honzou neobjevila. Další vztah, co vyšuměl? „Jsme rádi, že jsme to prodali na Voyo, díky tomu se nám vrátily náklady, které byly 150 tisíc korun.“

VIDEO: Agáta Hanychová má nového přítele. Čím ji 6. muž v pořadí dostal a kde ji sbalil? 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová má nového přítele. Čím jí 6. muž v pořadí dostal a kde jí sbalil? Markéta Reinischová

„Podle posledních zpráv se z toho stal hit a má to sledovanost. Věříme, že pro Novu bude lákavé zaplatit druhou sérii,“ netají se Vincent, který je už nějaký čas šťastně zadaný a jeho přítelkyní je půvabná blondýnka Aneta. Bude mít ještě dost materiálu na další pokračování? 

„Mám tolik zkušeností a zážitků, že by to vydalo na dalších pět řad. Nebojím se, že nebudeme mít o čem točit,“ směje se mladík, který společně se svými kamarády nechyběl na tiskové konferenci televize Nova. 

Fotogalerie
34 fotografií