„Jeden z nejlepších víkendů…“ libovala si v neděli večer někdejší účastnice soutěže Miss v roce 2005, kde nakonec obsadila hezké třetí místo. Kdo by ovšem očekával, že onen „nejlepší víkend“ se bude týkat třeba pobytu na Lanzarote nebo Mykonosu, což jsou teď populární oblasti na dokonalé dovolené, ten by se hodně zmýlil. Společně se svou matkou, známou herečkou Veronikou Žilkovou (59), a dětmi vyrazila Agáta po krásách českých luhů a hájů jenom v obytném voze. A je z toho kočovného způsobu života upřímně nadšená!

„Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna já se budu těšit do rybníku,“ přiznává tmavovlasá kráska. „A co by mě napadlo ještě možná víc, že budu spát v autě, který bude ještě moje, a hlavně ho budu řídit já. A že pojede se mnou moje máma. Nooo a stalo se, a já jsem fakt šťastná…“ svěřila se na sociální síti bývalá manželka Jakuba Prachaře (37).

I ji samotnou překvapuje, jak moc se v posledních letech změnila. „Před 3 lety bych se kempům smála a chtěla bych pětihvězdičkový hotel… Bože, jsem ráda, že už nejsem kráva. Nebyla jsem ani předtím, tak moc velká… snad… Možná jsem na to jen neměla koule… nebo se bála… Ale tohle je fakt super,“ dušuje se dnes „napravená“ Agáta.

VIDEO: Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí Markéta Reinischová

„Začni kdykoliv, život je krátkej. Díky, mami, jaká jsi, a jak si mě vychovala,“ dodala k fotce, na níž je zachycená i její maminka, kterak svačí na skládací židličce u skládacího stolku před vozem. Snímek tak obyčejný, a přece zrovna u někdejší provokatérky Hanychové neskutečně nečekaný. Rodinná idylka jim ale všem na první pohled svědčí!

A uznává to i Žilková. „Naše rodina nikdy nekempovala, protože jsme měli přes 60 let chalupu, takže jsme všechny prázdniny trávili na jednom místě. Ta chalupa má svoje výhody, ale i jednu velkou nevýhodu – že se už nikdy nepodíváte nikam jinam,“ vysvětlovala herečka, pro kterou bylo nocování v obytném voze životní premiérou. „To, že jsme o chalupu přišli, má tohle pozitivum: že máme šanci zažít něco úplně jiného.“

Ono zmíněné stavení v Orlických horách, které rodina Žilkové vlastnila přes 60 let, šlo loni na jaře do prodeje. Herečka za něj žádala částku necelých 6 milionů. Agáta totiž potřebovala vyplatit svého dnes již ex-manžela, známého herce a moderátora Prachaře, s nímž má rozkošnou dcerku Miu (v září 4). Za dob manželství společně postavili moderní vilu, v níž chtěla Hanychová i s dětmi nadále zůstat. Vypomoct tedy museli rodiče...

Žilková tehdy sdílela fotku chalupy i na sociální síti. „Někdy musíte opustit staré a oblíbené a vykročit dál,“ tvrdila statečně. „K prodeji mě dohnaly finance, které teď potřebuje někdo z rodiny, takže jsem se rozhodla pro prodej chalupy. Bolí to a přicházím o klenot, ale rodina si musí pomáhat. Rádi jsme tam jezdili, máme k ní vztah, ale teď je to nutnost,“ vysvětlila pak Blesku.

Fotogalerie
103 fotografií