Kdo sleduje na instagramu vícero celebrit, jistě si všiml, že shodou okolností občas informují o podobných věcech. Nemáme nyní na mysli jejich reklamní posty, kdy se během jednoho týdne dozvíte, že všichni milují jednu konkrétní značku zmrzliny, používají stejný parfém anebo nedají dopustit, pochopitelně už řadu let, na jedny jediné specifické plenky. Ale občas se zadaří, že nezávisle na sobě například dvě dámy píší o svých zcela odlišných postojích, co se týče třeba těhotenství – jako nedávno herečka Kristýna Leichtová (35), co si ho náramně užívala, a moderátorka Zorka Hejdová (30), co byla ráda, že už ho má konečně za sebou.

V legrační shodě se tentokrát protnuly Marie Doležalová, známá jako plachá Saša z Comebacku, a někdejší účastnice Miss roku 2005 Agáta Hanychová. „Vzala jsem děti na hřiště mýho dětství,“ rozněžňovala se rusovlasá herečka nad snímkem místa, kam přivedla své dva potomky, syna Rudolfa (1) a dceru Alfrédu (v srpnu 3). Ratolesti, jejichž tvářičky prozatím ukrývá před internetovým světem, má autorka úspěšných fejetonů Kafe a cigárko s tanečníkem Markem Zelinkou (34), jenž se proslavil svým působením v taneční soutěži StarDance.

VIDEO: Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

I Agáta vzala o víkendu svou maminku, herečku Veroniku Žilkovou (59), jejího pejska a také své ratolesti, minimálně tedy dcerku Miu (3), kterou má se svým bývalým manželem, hercem Jakubem Prachařem (37) (devítiletý syn Kryšpín, pocházející z jejího z předchozího vztahu, nebyl na snímcích vidět), na místo, kde strávila značnou část svého dospívání – na diskotéku do Tuchoměřic. „Moje mládí… Kdo tady všechno byl?“ ptala se Agáta svých followerů, jichž má na instagramu úctyhodných 247 tisíc. „Já si pamatuju jednu z prvních Disco s Leošem Marešem... Do roka se to zbourá... Škoda.“

Dětské hřiště Doležalové bylo zkrátka v neskutečném protikladu diskotéky ve stylu devadesátých let, kde se v podstatě během minulého tisíciletí trsalo na hitovky DJe Boba, Vengaboys anebo Spice Girls. Obě „celebrití instamatky“ však měly jedno společné - jejich příznivci, respektive příznivkyně, jelikož mezi komentujícími bylo jenom minimum mužů, se u obou shodovaly v tom, že i ony navštěvovaly stejná místa. Jak je vidět, každá oslovuje tu správnou cílovou skupinu.
Fotogalerie
46 fotografií