Přestože známý komik „Geňa“ Genzer nedávno ukončil svůj vztah s Pavlou Kalinovou, s níž strávil poslední tři roky, nyní má opět důvod k úsměvu. Partnerka, kterou podle svých vlastníc slov stále miluje a moc se mu po ní stýská, se k němu sice ještě nevrátila, ale zato mu dělá radost jiná žena jeho života - dvacetiletá dcera Viktorie. Půvabná dívka, kterou má herec se zpěvačkou a také pěveckou koučkou z show Tvoje tvář má známý hlas Lindou Finkovou (53), totiž úspěšně završila studium.

„Dcera bakalář. Jsem pyšný otec. Ještě že není já. To by byla soustružník,“ vtipkoval Geňa u snímku, na němž Viktorie drží ve vítězně zdvižené pravici svou vlastní bakalářskou práci. Genzer si ale trochu zapřeháněl – ve skutečnosti má vystudovanou taneční konzervatoř, tedy maturitu.

Právě při studiích tehdy potkal slavného velkého kamaráda a parťáka z Tele Tele či Partičky, herce Michala Suchánka (55). Ani v době dospívání ho to netáhlo k manuální práci, naopak se rozhodoval mezi tancem a fotbalem. Přestože byl jeho otec velkým milovníkem fotbalu a synovu kariéru viděl spíše ve sportu, dostal přednost tanec.

VIDEO: Richard Genzer: Před kamerou téměř po roce! Úplně se bojím! 

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer: Před kamerou téměř po roce! Úplně se bojím! Kateřina Štichová

Umělecké vlohy po něm podědila i Genzerova dcera. Už odmalička hraje a zpívá v nejrůznějších muzikálech, účinkovala například ve Třech mušketýrech, Klíči králů a v Golemovi. Dnes už je to však mladá žena s vysokoškolským titulem, byť prozatím „jenom“ tím bakalářským. 

Fotogalerie
32 fotografií