Nejkrásnější dárek k 65. narozeninám dalo před třemi lety Popelce její jediné dítě – syn, režisér Josef Abrhám ml. (44). Legendární Popelka dostala dvojčátka – dva kluky jako buky! S manželem Josefem Abrhámem se tak stali už pětinásobnými prarodiči.

A protože syn Pepík pracoval a snacha Ludmila se musela plně věnovat dvojčatům, Libuška dostala na starosti jejich roční dcerku Lauru Josefínu. „Báječně si s ní rozumím, stejně jako s ostatními vnoučaty. Jsou jedno moje velké štěstí,“ radovala se, když jí tenkrát deník Aha! zavolal. „Mám obrovskou chuť žít,“ netajila také natěšená babička Šafránková.

Slovenku Ludmilu, která se věnuje gastronomii a vlastní v Praze věhlasné italské zmrzlinárny, si mladý Abrhám vzal po delší známosti těsně před narozením dvojčátek.

Jednou ženatý už Josef byl. S režisérkou Denisou Grimmovou (45), se kterou se rozvedl před osmi lety, má syny Pepíčka (14) a Toníčka (12). A i ti se vydali ve stopách prarodičů. S takovou genetickou náloží to nejspíš ani nemohlo dopadnout jinak.

Vnuky legendární Popelky a falešného číšníka z filmu Vrchní, prchni! to začalo táhnout také k filmu. „Jestli nějaký talent mám, tak jsem ho možná zdědil po prarodičích,“ míní Antonín, který hraje ve videích, jež točí jeho jen o dva roky starší bratr Josef.

„Společně to píšeme, já to režíruju, Tonda prezentuje a rodiče financují,“ popsal zase Pepík nedávno v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. S bráchou chodí do dramatického kroužku a pochlubil se, že už spolu točili i reklamu. „Zmrzliny naší nevlastní mámy. Dostali jsme neomezenou dávku zmrzliny. I když to máme i bez reklamy,“ upřesnil Tonda. Babička s dědečkem museli u TV obrazovky jen zářit.

VIDEO: Zemřela Libuše Šafránková: Jaký byl její životní příběh?

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Libuše Šafránková: Jaký byl její životní příběh? Videohub

Fotogalerie
40 fotografií