Dceru, která přišla na svět už v sobotu, pojmenovala Anežka.  „AnežŠtička... ❤ Dne 29. 5. 2021 v 10h do naší rodiny připlavala ta nejstatečnější štička. (Anežka Štiková, 2,9kg, 47cm). Cesta byla dlouhá, náročná... Je to hrdinka! Děkujeme, že sis vybrala nás. Uděláme pro Tebe všechno na světě. Tvoji milující rodiče a celá rodina,“ napsala zpěvačka na instagram, kde se pochlubila i fotkou.

Gemrotová  dala dceři jméno Anežka, klasické české jméno, které nosila i jedna z našich patronek a světic - sv. Anežka. Míša se vdávala loni v říjnu, kdy si vzala Jiřího Štiku. Ani na toho teď nezapoměla. „Vzkaz pro mého neskutečného muže. Tvoje výjimečnost přesahuje hranice. Děkuju Ti za Tvou za lásku, za každý pohled, slovo, pohlazení... za všechno. A děkuju Ti, že jsi mi statečně pomohl přivést na svět naši princeznu, naši Anežku. Miluju Tě,“ dodala ve statusu Míša.

Zpěvačka už předtím jednu veselku chystala, a to s bývalým přítelem, houslistou Sašou Kopkou. Pár tvořili dlouhých devět let, ale neustálé posouvání termínu veselky skončilo loni rozchodem. Se Sašou už přitom tehdy měli termín i prstýnky, ale hlavní role v muzikálu Fantom Opery byla přednější.

VIDEO: Muzikálová hvězda Gemrotová před porodem: Pokojíček jako od Disneyho a stříbrný kočárek!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Gemrotová před porodem: Pokojíček jako od Disneyho a stříbrný kočárek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií