Michaela Gemrotová dokázala během roku nemožné. Seznámit se s podnikatelem Jiřím, zasnoubit se, vdát se, otěhotnět a není vyloučené, že i porodit! S manželem se poznala loni v červnu a termín porodu má rovněž v červnu. 

Prostě to tak přišlo a já cítila, že je to na celý život, tak proč otálet,“ směje se nastávající maminka, která po zkušenosti s předchozím vztahem trvajícím devět let a zrušené veselce na nic nečekala. Zpěvačka už prozradila, že jejich první miminko bude holčička. 

Jméno už máme, ale necháme si aspoň něco pro sebe. Růžová nám doslova zaplavila dům, ale pokojíček jsem zařídila v přírodních tónech. Aspoň jsou všude hlavičky Mickey Mouse a deky jsou růžové,“  pochlubila se Blesku Míša, která s manželem Jiřím už vybrala kočárek. Ten dle tradice bude do porodu mimo jejich dům, a to v garáži, která není součástí domu.

VIDEO: Muzikálová hvězda Gemrotová před porodem: Pokojíček jako od Disneyho a stříbrný kočárek!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Gemrotová před porodem: Pokojíček jako od Disneyho a stříbrný kočárek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Chtěli jsme netradiční barvu, něco mezi, takže zvítězila tahle světlá s odleskem stříbrné. Už se strašně těším, až s ním vyjedeme s naší holčičkou. Mám tak pohodové těhotenství, že se modlím, aby i porod byl rychlý a hlavně co nejméně bolestivý,“ doufá Štiková. Holčičku porodí v porodnici Na Bulovce a manžel bude u toho.  

Fotogalerie
37 fotografií