Již za dva měsíce se zpěvačka Michaela Gemrotová, která po sňatku přijala manželovo příjmení, a je z ní tedy mladá paní Štiková, stane maminkou. Posledních pár měsíců je u ní jako na horské dráze, ale naštěstí v dobrém slova smyslu: v září se zasnoubila, v říjnu provdala, a v lednu již nadšeně hlásila své těhotenství. Pochopitelně se ihned vynořily různé „konspirační“ teorie, že se vdávat, jak se říká, musela - ona se však dušuje, v době, kdy říkala své „ano“ svému sympatickému partnerovi Jiřímu Štikovi, o malém zázraku pod svým srdcem ještě nevěděla.

Díky nejrůznějším testům, které Michaela coby matka ve věku 35+ musela podstoupit, budoucí rodiče pohlaví svého očekávaného děťátka věděli už dokonce od 12. týdne. „Z krve se dozvíte opravdu neskutečně moc. Medicína, genetika už umí věci, to čumím!“ přiznala plavovlasá diva, která zazářila v muzikálech Fantom OperyPles upírů či Muž se železnou maskou, na sociální síti.

„Většina hádala, že čekáme chlapečka…“ připustila ve svých instastories kráska, která prozatím přibrala jenom 5 kilogramů: těhotenskými chutěmi totiž netrpí. Ti, co vsázeli na kluka, se ovšem tentokrát zmýlili: bude to děvčátko!

VIDEO: Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Na snímcích, kde se Michaela s tím nejširším úsměvem probírá dětskými dupačkami, totiž zcela převažuje jedna barva… ta nejjásavější růžová! „Slyšela jsem o těhotenských nevolnostech, ty se mi relativně vyhnuly. Slyšela jsem o těhotenské cukrovce, a ta se mi naštěstí vyhnula zcela. Ale neslyšela jsem o těhotenské barvosleposti a jsem přesvědčena, že existuje a že postihne 99,9% žen,“ vtipkovala. „Je tolik nádherných barev a já rozhodně nejsem z těch lidí, kteří by oblékali své holčičky jen do růžové. Ale moje barevné spektrum se záhadně výrazně zúžilo!“ 

VIDEO: Michaela Gemrotová a Bohuš Matuš na zkoušce Plesu upírů
Fotogalerie
68 fotografií