Tajnůstkářská zpěvačka jiný stav oficiálně potvrdila koncem ledna, jen několik měsíců od tajných vdavek. Že by ale novinku oznámila tradičně, tedy odhaleným bříškem nebo ultrazvukem, do toho se nehrnula, a pokud se chtěla něčím pochlubit, zachycovala se od ramen nahoru. Fanoušky proto velmi zajímalo, zda je na ní těhotenství vůbec znát.

Teď už je to jasné: je, a to pořádně. „Když je ta neděle, tak zde je to, co je častým tématem – Kde mám břicho? Jako, mám ho, rozhodně nepatřím k těm, na kterých těhotenství není vidět. Na mně bylo vidět od 2. měsíce, viz fotka č. 4,“ napsala Gemrotová na instagramu. Poslední ze série čtyř snímků pochází z dovolené, blondýnka je oděná do plavek a leze z vody zpátky na loď, přitom je krásně vidět zakulacené bříško. Zbylé tři záběry jsou čerstvé.

Video: Muzikálová Angelika Michaela Gemrotová se bojí tance!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová Angelika Michaela Gemrotová se bojí tance! Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Gemrotová známá z muzikálů Fantom Opery, Ples upírů, Angelika či Muž se železnou maskou v příspěvku vysvětlila, proč se do pózování s budoucím potomkem příliš nehrnula. „Rozhodně nejde o to, že bych se s vámi nechtěla podělit o naši radost a štěstí, ale podobné fotky jsou pro mě tak moc křehký a intimní, že vyžadují mé dlouhé odhodlávání. Všechny zázraky jsou křehký nesmírně a musíme je hýčkat, chránit je, a to nemluvím jen o těhotenství.“ 

A když už byla u toho odtajňování osobních okamžiků, prozradila, že mimčo už kope a je z toho vždy tak „poprděná“, že se musí zastavit a ten moment si náležitě užít. Zda čeká chlapečka, nebo holčičku, to si však stále nechává pro sebe.

VIDEO: Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií