Ellie Gouldingová, interpretka hitu Love Me Like You Do, který zazněl v eroticky laděném romantickém filmu Padesát odstínů šedi, se bude brzy radovat ze svého prvního potomka. To, že je v jiném stavu, prý zjistila v září loňského roku. „Bylo to šílené, protože to bylo v den našeho ročního výročí sňatku. Nebylo to v plánu,“ prozradila v rozhovoru pro magazín Vogue plavovlasá kráska, která by se aktuálně měla nacházet v sedmém měsíci. Na sociální síti též zveřejnila fotky, na nichž předvedla velké těhotenské bříško.

Těhotenství bylo tedy nečekané a rozhodně neplánované, a proto jej pěnice s hlasem jako zvon zprvu odmítala. „Stalo se to opravdu náhle, zpočátku jsem tomu téměř ani nechtěla věřit,“ pokračovala.

Kromě toho se na její psychice prý notně podepsala i skutečnost, že do jiného stavu přišla v době, kdy celou zeměkouli sužuje koronavirus. „I když máte svého partnera a své přátele, během pandemie se můžete i tak cítit na téhle cestě obzvlášť osaměle. Myslím ale, že se mi to díky tomu všemu povedlo udržet v tajnosti.“

VIDEO: Šokující proměna těhotné Zorky Hejdové: Manžel Míra jen zírá.

Video
Video se připravuje ...

Šokující proměna těhotné Zorky Hejdové: Manžel Míra jen zírá. Kisa Císařová

Gouldingová rovněž zdůraznila, že má pocit, jako by se tabuizovaly negativní stránky těhotenství, jako by se o něm nesmělo mluvit jako o „náročném“, a zdůraznila, že i ona mívá dny, kdy zrovna nezáří. První měsíce se prý dokonce cítila tak mizerně a vyčerpaně, jak to dosud ještě nikdy nezažila.

„Neříkám, že každá sekunda mého těhotenství byla mizerná. Díky tomu mám ale nově nalezenou úctu ke každé ženě, která má děti,“ nechala se slyšet. „A taky mám křivky, jaké jsem nikdy předtím neměla. Užívám si to. A můj manžel si to taky užívá,“ dodala potutelně bývalka prince Harryho. Ten shodou okolností bude mít zanedlouho s chotí Meghan (39) také miminko, pro ně už to bude potomek číslo 2.

Dvojice Ellie a Caspar, která se postavila před oltář v roce 2019 a jejichž rodina se za dva měsíce rozroste o dalšího člena, prozatím pohlaví miminka tají. Přestože ho už nějakou dobu budoucí rodiče znají, koneckonců již absolvovali nejedno vyšetření, nehodlají ho ani veřejně odhalit na sociální síti, jak je nyní mezi celebritami zvykem. „Jediné, co chceme, je zdravé dítě, a to je všechno,“ vysvětlila zpěvačka, která rozhodně svou kariéru kvůli mateřství nehodlá pověsit na hřebíček. „Jsem nadšená, že budu matkou - ale hodlám i nadále pracovat. Nemůžu se dočkat, až se vrátím na turné.“

VIDEO: Kateřina Mátlová je těhotná! Tátovi Lubomírovi (†79) to před smrtí stihla říct.

Video
Video se připravuje ...

Mátlová je těhotná! Tátovi Lubomírovi (†79) to před smrtí stihla říct. David Turek, Mária Rušínová

Fotogalerie
44 fotografií