Dotková byla jednou z prvních známých osobností, kterou první koronavirová vlna smetla a poznamenala. Podle jejích slov trvalo sedm dlouhých měsíců, než se z nákazy covidu vzpamatovala. „Vzalo mi to 7 měsíců života, nemoci a trápení, chození po doktorech, vyšetření celého těla a starostí,“ uvedla tehdy na instagramu.

Dnes se má těhotná modelka mnohem lépe a dosvědčují to nové odvážné fotografie na sociální síti. Zakulacená kráska ze sebe strhala šaty, dala nohu před tu druhou a rukou schovala poprsí. Snímky vzdala hold svému velkému vzoru, rovněž těhotné modelce Emily Ratajkowskiové (29), jejíž pózu věrně okopírovala a pro srovnání ji sdílela společně s tou svojí.

Video: Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video
Video se připravuje ...

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotky jsou bez použití filtru, přirozené, ráno a bez jakýchkoliv úprav. Maminky, nebojte se za naše nová těla a ukazujte se i v těhotenství s bříškem a naší postavou, není to hřích, nestyďme se, ukažte všem i svým mužům, jak nám to v těhotenství sluší,“ napsala k příspěvku.

Zpětná vazba fanoušků byla velmi pozitivní. Modelku obdivovali za odvážný krok i úžasnou postavu v pokročilé etapě těhotenství, maminky v jiném stavu pak ocenily inspirativní sdělení. Sebeláska je důležitá, i když se občas necítíme krásní.

VIDEO: Simonová bojuje se samotou. A fanoušci se nechtějí smířit se zrušením Chcete mě?

Video
Video se připravuje ...

Simonová bojuje se samotou. A fanoušci se nechtějí smířit se zrušením Chcete mě? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií