Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Páni, to je rozdíl! České hvězdy bez nalíčení a s ním!

/
  • České krásky bez make-upu a s ním
    28. února 2021 ● 10:47

    Nebojí se jít s kůží na trh! Slavné krásky předvedly, jak jejich tvář vypadá bez nánosu líčidel a zásahu vizážistů. S Ivou Kubelkovou (43) profesionálové příliš práce nemají, zato na Kristině Kloubkové (44) si máknou, než usedne před kameru Televizních novin. Oproti jejich přirozenosti si například Agáta Hanychová (35) pomáhá různými filtry a pak hrdě hlásí, že nemá žádný make-up. A kdo další se nebojí odhalit »nahou« tvář?

  • 1.

    Pavla Vitázková (42), herečka: Vypadá prý příšerně

    Bývalá hvězda seriálu Cesty domů nejprve přirozenou tváří trochu vyděsila, ale pak z toho dokonce udělala soutěž. „Je blbá doba, tak se pojďme zasmát. Dejte mi sem do komentů svoji fotku, kde nemáte vůbec nic na ksichtíku, a já vám na konec dám svoji fotku, která je úplně bez a vypadám na ní příšerně. A věřte mi, že cizí (rozuměj moje) neštěstí vás moc potěší. A pobaví,“ napsala Pavla. Dočkala se několika desítek fotek nenalíčených žen, ale i mužů.

    Pavla Vitázková bez make-upu a s ním
    Autor: Blesk

  • 2.

    Kristina Kloubková (44), moderátorka: Vystrašila, ale pobavila!

    Moderátorka Televizních novin či pořadu Život ve hvězdách na televizi Nova se přirozenosti opravdu nebojí. „Myslím, že stárnout se dá s grácií. Krásná je podle mě každá žena, která se věnuje i sama sobě, má se ráda, je přirozená a zdobí ji vějířky vrásek od smíchu,“ přidala Kristina k videu, kde by málokdo řekl, že se jedná o okouzlující kudrnatou blondýnku z televizní obrazovky. „Stárnu, ale ráda,“ přiznala Kristina upřímně a vysloužila si mnoho slov obdivu.

    Kristina Kloubková bez make-upu a s ním
    Autor: Blesk

  • 3.

    Yvetta Blanarovičová (57), herečka: Malý podvod

    Malej, ale šikovnej čertík z Troškovy pohádky Princezna ze mlejna vypadá na prahu šedesátky neuvěřitelně! Nejen postavička jako lusk, ale každá žena by bez make-upu chtěla vypadat jako ona. I když... Yvetta zveřejnila snímek, ke kterému napsala jasné heslo „no makeup“, tedy bez make-upu. Na fotce má ale namalované řasy, oční linky a stíny. Jejím ctitelům to ale zjevně nevadí. „Nebezpečně krásná, Yvett! Ty vlasy! Jste úžasná,“ rozplývají se.

    Yvetta Blanarovičová bez make-upu a s ním
    Autor: blesk

  • 4.

    Agáta Hanychová (35), modelka: Bez filtru? Dobrý vtip!

    Známá rebelka chtěla se svými typicky našpulenými rty také upozornit na ženskou přirozenost. „V pětatřiceti bez filtru, make-upu a s mokrou hlavou, vyhlašuju výzvu, důležitý je se z toho...,“ vyzvala všechny ženy, ať se nebojí ukázat »nahou« tvář. Pozorné sledující ale neoblafla a dočkala se namísto pochval posměšků. „Bez filtru? Dobrý vtip, úpravy z toho úplně cákají,“ nenechali se lidé Agátou ošálit.

    Agáta Hanychová bez make-upu a s ním
    Autor: Blesk

  • 5.

    Iva Kubelková (43), moderátorka: Přirozeně krásná

    Jasnou jedničkou, vedle které by se po ránu nebál probudit žádný muž, je moderátorka primáckého pořadu Showtime. Přestože překročila čtyřicítku, je vyhledávanou modelkou spodního prádla. „Já vím, že to tak nevypadá, ale dnes večer se vidíme na Primě,“ připsala ke snímku s malířskou štětkou v ruce a bez špetky nánosu líčidel. „Líbí se mi, že se vyfotíte i nenamalovaná, jste opravdu úžasná, prostě krásná,“ vyslechla si Iva po zásluze.

    Iva Kubelková bez make-upu a s ním
    Autor: blesk

  • 6.

    Natálie Kočendová (21), modelka: Dekolt to přebije

    Zaslouženě se stala třetí nejkrásnější dívkou Miss 2020. I bez nánosu různých líčidel vypadá krásně. „Žádný make-up nepotřebujete, jste přirozeně nádherná,“ zaznívá pod snímky, kde se blondýnka objevuje nenalíčená. Kromě krásné tváře se může pochlubit i nadupaným dekoltem. Šance na dobré umístění ve světové soutěži Miss International, kde bude reprezentovat naši zem, jsou tedy hodně velké.

    Natálie Kočendová bez make-upu a s ním
    Autor: Blesk

    VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

  • 7.

    Fotogalerie
    85 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 19

Uživatel_5509730: Nicky

(02. 03. 2021 09:11)

Pollo: Jj, taky jsem dnes ženě vysekl poklonu.

(01. 03. 2021 14:15)

Pollo: Jo, tu bude tím, že je namalovaná. To vidí i slepý chlap.

(01. 03. 2021 14:14)

chrchla:

(01. 03. 2021 12:09)

spania: Je to děs,člověk kolikrát žasne,jak ošklivé ženy se řadí mezi celebrity a ještě se ukazují v televizi.Vitázková byla hezká,když hrála v Cestách domů,ale od té doby se hodně změnila.Vypadá jak fetka a socka.Kloubková ta taky vypadá hrozně,Kubelková taky není žádná krasavice bez líčení a mnohé další,když nejsou nalíčené,tak by je člověk ani nepoznal.

(01. 03. 2021 11:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy