Z neděle na pondělí Veronice ve spánku praskla plodová voda, ale stále nepanikařila a dál zůstávala doma. „Umyla jsem si vlasy, cpala se jídlem, dala vyprat dvě pračky s oblečením pro malou, leželo vše ještě v taškách s cedulkami. No a plno dalších věcí jsem se snažila klasicky dohnat,“ napsala Veronika k fotce s vystrčeným pupíkem.

Odpoledne ale raději odjela do porodnice a už si ji tam dle očekávání nechali. Mezitím na dálku naváděla svého přítele Míru Dubovického (29), co všechno má sbalit do tašky pro ni a miminko. S taškou dorazil za svou partnerkou a zůstal s ní až do porodu. Ale to netušili, že čekání se protáhne až do čtvrtka. Kopřivová se každý den fotila, jednou hráli karty, jindy odpočívala na lůžku. „Čekání bylo náročné,“ přiznává zpětně novopečená maminka. 

VIDEO: Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky David Turek, Aleš Brunclík

No a pak to bylo docela „rychlé“. Nešlo to tak, jak jsem si přála, ale věřím, že vše dopadlo, tak jak mělo... nejlépe pro nás obě. Ale o tom třeba jindy, potřebuji ještě čas,“ naznačila to, že lékaři místo klasického porodu zvolili císařský řez. To už ale předtím prozradil její přítel, který měl na jedné z fotek na cedulce napsáno - doprovod rodičky k císařskému řezu. Hlavní ale je, že je Veronika s malou Ellou v pořádku a stále zůstávají v Ústavu pro péči o matku a dítě - porodnice v Praze 4 Podolí. 

Fotogalerie
52 fotografií