S dětmi a novým partnerem vyrazila Agáta Hanychová na vodu. Rodinnou akci, během níž přespávají v Agátině přestavěném obytném voze, nyní modelka poctivě dokumentuje na svém instagramu. „Už 10 minut neprší. Ať žije voda s dobrodružstvím! Suchého nemáme už nic, ale zase na to aspoň budeme všichni vzpomínat,“ napsala například ke snímku, na kterém v kompletní sestavě (včetně partnerova syna) jedou na člunu. Zdá se, že si to všichni náramně užívají.

Jenže to by nebyl Agátin profil, aby se na něm kromě pochvalných komentářů, které Honzu Loskota (45) hodnotí jako náramně sympatického muže, neobjevilo také množství posměšných zpráv a všelijakých nejapných narážek od jejích followerů…

„To bude další zářez na pažbu??“ ptají se někteří provokativně. Někdejší moderátorka pořadu Máma nad věcí Agáta totiž patří podle všeho k ženám, které nedokážou být samy, a tak neustále hledají nové partnery i krátce po rozchodu. Od rozvodu s manželem Jakubem Prachařem (37) má už šestého partnera, jímž je muž, kterému na sociálních sítích jistou dobu přezdívala „pan Mekáč“. Později jeho identitu odtajnila, a dokonce se nechala slyšet, že by se nebránila dalšímu dítku. „Je mi 36, takže si myslím, že to třetí dítě ještě mít budu. Ale rozhodně ho nechci dřív než za rok,“ nechala se slyšet.

VIDEO: Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí. Markéta Reinischová

Nový partner, se kterým už absolvovala společnou dovolenou na Sardinii, jí zkrátka nadmíru učaroval. „Honza je normální kluk, který pracuje, má své auto, svůj byt a je vtipnej. Dostal mě na to asi, jak je normální, a navíc super vaří. Po těch letech, co jsem musela vařit já, je to příjemná změna. Skvěle griluje, což my holky moc neumíme, a navíc je kamarád s dětmi,“ svěřila se Blesku Agáta, která neváhala a okamžitě ho seznámila i se svými potomky. S dcerou Miou (v září 4), kterou má s výše zmiňovaným Jakubem, a synem Kryšpínem (v srpnu 10), jehož otcem je fotbalista Miroslav Dopita (37).

„Za měsíc konec,“ předpovídají jí však Agátini sledující, jichž má jenom na instagramu 248 tisíc. „Ten věkový rozdíl 10 let je sakra znát... Nějak mi k ní nepasuje a myslím, že ji to nebude bavit... Obdivuji, jak často střídá ty partnery, to je celkem síla…“ mají jasno zase další její příznivci.

Až čas ukáže, zda bude pohledný Honza známostí jenom na několik měsíců. Tak jako tomu bylo v případě urostlého truhláře Adama Reitera, s nímž plánovala právě v tom obytném voze brzdit krásy českého kraje či nafotila smyslné snímky, anebo producenta Tomáše Sobolu (44), kterého jednu dobu prezentovala jako toho pravého a neváhala kvůli němu shodit napletené vlasy a odbarvit se na blond.

Fotogalerie
78 fotografií