Plavovlasý Jakub, pocházející ze slavného hereckého klanu Prachařových, nyní aktuálně natáčí nový kriminální seriál Dvojka na zabití. Ten vzniká pod taktovkou FTV Prima a o ději zatím není nic známo – přesto je prozatím jasné alespoň obsazení – v hlavní roli se kromě Prachaře objeví například půvabná Sara Sandeva (23) či herec Filip Kaňkovský (36).

A právě jednou momentkou z natáčení si Jakub nenápadně, ale i tak dost výrazně udělal legraci ze své exmanželky Agáty Hanychové. Sdílel totiž selfie z karavanu… „Neni to špatná parta. Dovolená v karavanu v šesti je sen,“ napsal k povedené momentce, na které si šestice herců užívá pohodičky a občerstvení mezi záběry během natáčení.

Nebylo by na tom nic špatného, kdyby si ještě všichni stále nepamatovali jeden z načatých, leč bohužel prozatím stále nedokončených projektů Agáty – společně s jedním ze svých partnerů, svalnatým truhlářem Adamem Raiterem, totiž zakoupila za více než 300 tisíc korun karavan. Ten hodlali společnými silami opravit a vymazlit.

„Chceme s ním objíždět Českou republiku a až to půjde, tak i Evropu,“ svěřila se Agáta v jednom svém streamu na instagramu. „Chceme vyrazit v dubnu, auto se ještě musí doladit, dohromady to bude všechno stát kolem 400 tisíc korun,“ plánovala si zamilovaná brunetka.

VIDEO: Terezie Tománková v Máme rádi Česko: Proč uvažuje o psychologovi? A drsná dieta Jakuba Prachaře!  

Video
Video se připravuje ...

Terezie Tománková v Máme rádi Česko: Proč uvažuje o psychologovi? A drsná dieta Jakuba Prachaře! FTV Prima

Jenže její vztahy poslední dobou nemají dlouhého trvání, a tak jí po rozchodu s Raiterem zbyl jenom ten obytný vůz, který, jak se ukázalo, platila pouze Agáta. Člověk by přitom měl dojem, že by měla raději spíše šetřit. Po rozvodu s Prachařem totiž řešila, jak ho vyplatit, aby mohla zůstat bydlet v jejich domě v Praze Suchdole - její matka Veronika Žilková (59) nakonec musela prodat chalupu, aby mohla bývalá modelka svého exmanžela vyplatit.

Karavan byl každopádně velice drahou investicí a nedokončeným projektem, ze kterého si dělá Jakub poměrně drsnou legraci. Ona ani poznámka „dovolená v šesti“ nemusí odkazovat na počet herců na snímku, ale na fakt, že má Hanychová od počátku tohoto roku již šestého partnera... 

Není to mimochodem poprvé, co se Prachař naváží do matky své jediné dcery Mii (3,5). Už v době, kdy jej média spojovala (především kvůli obviněním Agáty, co sama nahrála na sociální sítě) se slovenskou herečkou Dianou Mórovou (51), prchnul Kuba s přáteli do hor, odkud parodoval pořad Máma nad věcí, který právě jeho tehdejší manželka v té době moderovala.
Fotogalerie
42 fotografií