Každý rok se někdo ujme pomyslného žezla krále večírků. Před čtyřmi roky se toho ujala Dáda Patrasová (65), která podcenila sílu šnapsu a sluníčka na rozpálené louce. Ještě než se setmělo, tak ji museli doslova naložit do taxíku.

V roce 2018 primácká party málem stála manželství moderátora Romana Šebrleho (46), který se tehdy v alkolovém opojení rozjel s kolegyní Denisou z televize. Společně předváděli taneční kreace ve stylu snímku Hříšný tanec, v zákoutí se líbali a nakonec spolu z akce odjeli taxíkem. Ale prý každý už do svého domova, a tak to nakonec Roman své ženě Evě vysvětlil a hrozící rozchod zažehnal. 

O rok později se jen divoce tančilo. V hlavní roli byli producentka Lenka Hornová (55) a David Gránský (29). Loni se zase tancovalo, opět Gránský s pivem v ruce, ale vyměnil tanečnici, tou byla kolegyně z Modrého kódu Kristýna Frejová (49).  

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Herečka kromě vášnivých tanečních kreací předvedla i na svůj věk pevné poprsí, které se nepřehlédnutelně rýsovalo pod přiléhavými šaty. A stejně jako fakt, že na rozdíl od podprsenky nezapomněla alespoň na kalhotky.

A kdo letos řádil pod Žižkovskou věží? Do třetice zase David Gránský! Ale držel se trochu pozadu, asi aby si nevylil drink, a tak byl tanečníkem večera kutil Láďa Hruška(43). Hity od Chinaski ho natolik rozpálily, že svou blondýnku v bílém lámal v pase a skákal, jako by byl spíše na koncertě Metallicy.

Do kola se pak podařilo dostat i zrzku ze Slunečné Denisu Nesvačilovou(30), které z letních šatiček málem vyskočilo poprsí. 

Před vystoupením Chinasek pozvané hosty nažhavili známými duety Marian Vojtko (48) a Leona Machálková (54). Zpěvačka v lesklých zelených disco šatech vypadala skoro jak bonbónek v alobalu.

Po divokých tancích se hvězdy přesunuly do restauarce v Žižkovské věži, kde se pilo jak o život. 

Fotogalerie
78 fotografií