Tohle je příprava na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2021 podle našeho gusta. Někdejší první ViceMiss pro rok 1996 Iva Kubelková, která rozhodně nevypadá ani v nejmenším na to, že je matkou dvou dcer, na svém oficiálním instagramovém účtu sdílela rajcovní selfíčko v bikinách přímo od bazénu. Momentka je, jak už je u ní zvykem, pochopitelně vyfocená tak, aby vyniklo její záviděníhodné poprsí, s vysvětlujícím popiskem „tak ještě poslední chytání bronzu a zítra Vary“.

Postavička této moderátorky primáckého Showtimeu je totiž naprosto bezchybná, a k dokonalosti dohnaná i co se barvy týče. Není pochyb, že ve Varech na červeném koberci oslní. Každoročně je totiž Kubelková jakousi ozdobou zdejšího filmového festivalu, na němž se letos objeví i hvězdy s hollywoodským leskem – v tuto chvíli je tam například herec Michael Caine (88), později má dorazit Johnny Depp (58) a Ethan Hawke (50).

VIDEO: Iva Kubelková má modeling své dcery Natálky (16) pod kontrolou! 

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková má modeling své dcery Natálky (16) pod kontrolou! Kateřina Štichová

Zda se Kubelková chystá do Varů pracovně, aby s těmito světoznámými celebritami udělala rozhovor do Showtime, anebo si sem jede jenom užít kvalitní kinematografii a po dvouleté pauze se vidět se známými tvářemi, to prozatím není jisté. Ukáže to nejspíš až čas. Jisté však je, že se její příznivci a fanoušci mají rozhodně na co těšit. Půvabná brunetka totiž, co se žhavých fotek (především, ne však výlučně) jejího dekoltu týče, rozhodně není skoupá.

Fotogalerie
70 fotografií