Uplynulý víkend byl ve znamení velkolepých finále populárních televizních soutěží. V sobotu na ČT jako svého krále tanečního parketu během StarDance diváci zvolili Jana Cinu, v neděli pak vyvrcholila SuperStar na TV Nova. V jejím finále zvítězil Adam Pavlovčin, který v závěru zvítězil nad Elizabeth Kopeckou.

"Beru to jako vítězství nejen pro sebe, ale pro fanoušky," řekl Adam se slzami v očích a chvějícím se hlasem předtím, než přebral vítězný šek na dva miliony korun. "Zůstaňte sami sebou, vyplatí se to."

"Dopadlo to, jak mělo," reagovala po vyhlášení Kopecká.

Jaká byla jeho cesta soutěží? Postup do finále si Adam vyzpíval díky skladbě Another od Toma Odella. Adam Pavlovčin na dotaz diváků, jaká si myslí, že je jeho nejpřitažlivější část těla, odpověděl, že obličej. V blyštivém a téměř neuvěřitelně ohozu si stříhl píseň Jamese Baye. Mareš připomněl, že je největším favoritem a že mu moc drží palce. Duet: S Mariettou Marekovou do boje o grand finále vykročil s písní od kapely Desmod a zpěvačky Zuzany Smatanové. Bagárová jejich vystoupení označila za dokonalé, Mareš za úžasné. 

Prvně v historii této oblíbené pěvecké soutěže se do finále dostalo víc kluků než holek - o jednoho. Moderování finálové show Česko Slovenské SuperStar 2021 se ujala zpěvačka Ewa Farna, vítězka letošního Českého slavíka.

Do poroty Česko Slovenské SuperStar 2021 opět zasedli zpěváci Monika Bagárová a Pavol Habera, herečka Patricie Pagáčová, moderátor a muzikant Leoš Mareš a hudebník a komik Marián Čekovský.

VIDEO: Adam Pavlovčin v SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra! TV Nova

Fotogalerie
64 fotografií