Mnozí z nás si jistě pamatují první řadu SuperStar, jako by to bylo včera. Soutěž se těšila extrémní oblíbenosti a napínavé finále mezi Anetou Langerovou (35) a Šárkou Vaňkovou (34) sledovali snad všichni. Přitom od té chvíle uběhlo již neuvěřitelných 17 let.

Pořad se již od té doby dočkal řady změn, mimo jiné už se nejmenuje Česko hledá Superstar, ale jen SuperStar. Porota je už také úplně proměněná – jen jedno se nezměnilo... nervozitra finalistů. Zatímco ti současní sutěžící se bojí, aby nevypadli příliš brzy, hvězdy někdejší řady řešily jiné problémy. TV Nova je podle všeho pozvala, aby v pořadu všichni zase vystoupili, jenže ne všichni se nakonec ukázali. 

„Děkujeme Pavolu Haberovi, že měl tak úžasnej nápad, a pozval nás na dnešní přímý přenos letošní SuperStar! Je to neskutečný zážitek, který mi smíchy prodloužil život minimálně o 5 let,“ radovala se stříbrná Šárka Vaňková, která se nedávno ke zpěvu vrátila a v současnosti hraj v muzikálu Robinson Crusoe. Sdílela společnou fotku a vzkázala všem soutěžícím z letoška, že už mezi nimi nejsou žádní poražení. Poděkovala také ostatním kolegům z první řady, s nimiž se po letech setkala – těmi byli Tomáš Savka, Standa Dolínek, Martina Balogová, Sámer Issa, Julián Záhorovský, Petr Poláček a Veronika Zaňková (Černá). 

Ovšem dvě dámy z tehdejší top 10 chyběly – nejen Petra Zlatuška Páchová, která má v současnosti plnou hlavu mateřství a nestíhá, ale hlavně vítězka Aneta Langerová. Ta je přitom bez závazků v podobě dětí, ovšem zase má podle všeho práce nad hlavu. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat, těch důvodů je více,“ řekl jen pro eXtra.cz bratr a manažer zpěvačky Nikola Langer. Jelikož jsou nyní zrovna na turné, asi na retro vystoupení zkrátka nebyl čas.

Jenže podle eXtra.cz za tím bylo možná trochu víc. Aneta už zřejmě nestojí o to být spojována se soutěží, která ji proslavila. Přece jen si pak stejně svou kariéru musela vybudovat sama a dávno je úplně někde jinde... Zaznívají ale také zvěsti, že Nova si všechny hvězdy první řady zablokovala na dva dny, ale nejenže s nimi nepodepsala ani žádnou smlouvu, ale nenabídla jim údajně ani žádný honorář. Možná tak sázela na to, že všichni dorazí jen kvůli vzpomínkám.

„Mysleli jsme, že tam budeme všichni. Všichni jsme do toho z nostalgie právě proto šli. Až na místě jsme zjistili, že tam všichni nejsme,“ prozradil ostatní pro eXtra své zklamání Julián Záhorovský. Ačkoliv to tak byl krásný nápad dát všechny zase jednou dohromady, vše se podle plánu asi nevydařilo a po vystoupení tak zůstala některým z účastníků v ústech pachuť zklamání.

 

VIDEO: SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra! TV Nova

Fotogalerie
81 fotografií