Přestože se známý hudebník Felix Slováček a jeho dlouholetá milenka Lucie Gelemová rozešli už v květnu, dlouhou dobu se zdálo, že konec jejich vztahu byl skutečně tak poklidný, jak to prezentovali. Že i nadále zůstávají přáteli, že se i nadále mají rádi, byť už ne jako partneři. Klín však mezi ně podle všeho vrazily fotky Lucie s novým mužem, což Felix nemohl vydýchat a skrze média svou někdejší lásku tituloval hodně ostrými nadávkami. Gelemová se prý dokonce musela obrátit na odborníky na poli práva, aby jí pomohli vymanit se z nepříjemné situace.

„Felixovy stupňující se výhrůžky a nepředvídatelnost jeho chování, které se začalo blížit stalkingu, mě donutily adekvátně reagovat. S pomocí advokáta jsem podnikla kroky na ochranu mého soukromí. Moc bych si přála, aby se situace zklidnila,“ svěřila se Blesku výtvarnice, která právníkovi již dokonce předala „nezpochybnitelné důkazy dokumentující komunikaci s panem Slováčkem“.

Felixova manželka Dagmar Patrasová, která po celou dobu veřejně snášela mužovy zálety i veřejná nařčení z alkoholismu, má ale na celou situaci svůj vlastní názor. Už v minulosti jí prý Gelemová vyhrožovala soudy, ale nikdy nedošlo ani na obvinění. Všechna nařčení své někdejší milostné sokyně se rozhodla v rámci zachování duševní pohody ignorovat a jejím slovům zkrátka nevěří.

VIDEO: Lucie Gelemová na Fantoma Opery v listopadu už dorazila bez Felixe! Co říká o návratu jejich vztahu?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Gelemová na Fantoma Opery dorazila bez Felixe! Co říká o návratu jejich vztahu? David Turek

„Člověk se musí naučit to nevnímat. Na ty urážky, osočování, co jsem a co nejsem, se reagovat nedá. To bych skutečně musela dát k soudu, nebo jí dát pěstí. To bych ale prosoudila barák, ona je tak šikovná, že by se toho chopila okamžitě,“ uvedla pro magazín ŽivotvČesku.cz „královna dětských srdcí“, jak se Dádě kdysi přezdívalo. V jejích očích je vše vykalkulované jednání Gelemové. „To její škrábání se po známých lidech je neuvěřitelné. Znám ty lidi, kteří byli před Felixem, kteří s ní měli co dočinění, a varovali ho. Tam bohužel nebylo rady, nebylo pomoci,“ domnívá se slavná herečka.

Patrasová, která s manželem po mnoha letech prožila společné Vánoce a plánuje s ním i oslavit příchod nového roku, se domnívá, že se Felix konečně probral z okouzlení mladou umělkyní. „Procitl, ale podle mě si to hodně odnesl zdravotně. Já bych řekla, že je poučený až tak, že tvrdí, že mezi nimi spadla gilotina a nechce ji ani vidět, ani slyšet. Musela mu asi hodně ublížit.“

A ublížila prý i Patrasové, jelikož dlouholeté manželské problémy se na ní dost podepsaly. „Já to mám tak, že když jsem ve stresu, tak hubnu a mám žaludeční vředy. Poslední roky zažívám nerváky a teď to všechno nějak opadlo, a je to skoro jako dřív,“ libuje si nyní herečka, která si získala srdce televizních diváků například v nestárnoucím seriálu Návštěvníci či v komedii Vrchní, prchni!.

Fotogalerie
45 fotografií