Zeptali jsme se jí, zda-li má ponětí, kde teď je její manžel. „Právě se koupe ve vaně. Chcete ho k telefonu?“ odvětila a předala mu svůj mobil. 

„Vyjádřil jsem se asi špatně. Je to tak, že Lucie v malešickém bytě už opravdu není. A já se odtamtud skutečně odstěhoval domů. Ten byt mám ale placený do února a přespávám tam, když je Dáda opilá,“ vysvětloval saxofonista.

„To se s ní skutečně nedá vydržet. Je na mě hnusná! Jsem rád, že mám pořád kam utéct,“ dodal ještě Felix a vrátil nám Dádu k telefonu. „Piju jako všichni ostatní!“ reagovala na jeho slova rozčileně.

Slováček také prohlásil: „Myslel jsem, že v tom domě budu mít svoji ložnici a s Dádou ani nepřijdu do kontaktu, ale nejde to. Opravdu ne. Utrápil bych se tam!“

Co na tohle Dáda? „Už dlouho máme každý svou ložnici a já mu do té jeho vůbec nechodím. Ani dveře neotevřu,“ dušovala se Patrasová. „Ani mi neustele a nepovlíkne!“ potvrdil její slova Felix. To ovšem Dádu vytočilo: „Hm, přijde po sedmi letech od milenky a chce, abych mu povlíkala? Nejsem služka!“

Potom se ale zamyslela: „A tak já se teď také vykoupu a povléknu mu. Musím být na něho hodná, nevypadá dobře. Myslím, že psychicky na tom opravdu není dobře. Bojím se o něho!“ uzavřela Patrasová.

VIDEO: Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
100 fotografií