Kromě série urážek si Gelemová vyslechla i výčitku, kolik za ni Slováček za dobu vztahu utratil. Vyčíslil to na téměř tři miliony. Malířka prý neví, jestli nad tou informací má plakat, nebo se smát.

„Mrzí mne, kam Felix a jeho druhá choť zachází v předvánočním čase, který by měl být o zcela jiných hodnotách. Ráda bych uvedla na pravou míru alespoň tyto nepravdivé a nepřesné informace. Uměleckou školu jsem si celé roky platila pochopitelně sama a stejně tak i těch cca 10 hodin zpěvu v průběhu sedmi let. Mé oblečení z konfekce a outletu netřeba komentovat. A zmíněný pronajatý byt jsme obývali společně… na to Felix pozapomněl,“ upozorňuje Gelemová, které je líto, kam až vše zašlo.

„Felixovi jsem věnovala ohromné množství času, když jsem se o něj starala v Praze i na chalupě a pečovala o něj vždy, když byl nemocný, a doprovázela jej, kam potřeboval. Vše s vědomím toho, že Felix ke mně byl vždy velmi šetrný. Závěrem mi je smutno, u jakého nízkého tématu jsme skončili před Vánoci,“ dodává Gelemová.

Že je přehnaná šetrnost jedním ze základních povahových rysů Slováčkova charakteru, je věc známá, ostatně často o ní hovořila i saxofonistova manželka Dáda Patrasová (65). Ostatně neochota dělit při případném rozvodu majetek s Patrasovou mělo být i důvodem, proč se k definitivnímu konci manželství Felix nikdy neodhodlal a ve finále se raději s Gelemovou po sedmi letech rozešel. 

VIDEO: Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video
Video se připravuje ...

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií