Ačkoliv byla Felixovou milenkou řadu let, nikdy se kvůli ní nerozvedl. Když se před půl rokem rozešli, skoro se zdálo, že mezi nimi pořád ještě nějaká ta jiskra zůstala, i když tvrdili, že jsou jen přátelé. Ovšem teď si Gelemová našla nového partnera a Slováček ukázal druhou tvář - začal žárlit a Lucii urážet. 

O tom, že ani během jejich vztahu ale nebylo vše zalité sluncem, promluvila malířka ve vyjádření pro Blesk. Co vše prozradila?

Celé vyjádření Gelemové pro Blesk

● Sedm let jsem žila s ženatým Felixem a starala se o něj.

● Sedm let jsem snášela lživé, sprosté mediální opilecké útoky a praní špinavého prádla na veřejnosti od jeho manželky.

● Sedm let mi Felix lhal a sliboval.

● Byl mi neustále nevěrný. Chodil od jedné k druhé, a ještě se tím chlubil a někteří ho měli za hrdinu. Já mu celou dobu byla věrná.

● Pochopitelně jsem ho ve vztahu nedržela násilím. Setrvával v něm rád.

● To, že se takto chová ženatý muž, nikomu nevadilo? Byl to on, kdo podváděl svou ženu i mě.

● Po sedmi letech jsem to byla já, kdo v květnu oficiálně zveřejnil ukončení toxického vztahu na základě společné dohody. Veškerá má zveřejněná slova Felix potvrdil a já se snažila mezi námi udržet přátelství.

● Nemá žádné právo mi vulgárně nadávat a silně opilý mi vyhrožovat a mediálně mne lživě očerňovat. Nic zlého jsem mu neudělala. Naopak. V poslední době jsem ho například dvakrát odvezla do nemocnice, a možná mu tím zachránila život. Já mám naopak o svůj život poslední dny strach, neboť mi i v tomto směru vyhrožoval.

● Použije–li ještě jedno křivé slovo a neskončí toto mediální sprosté osočování z jeho strany na mou adresu, tak okamžitě zveřejním videa s jeho výpady a kontaktuji policii, protože to, co dělal, naplnilo skutkovou podstatu několika trestných činů.

VIDEO: Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video
Video se připravuje ...

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
104 fotografií