Nový dobový seriál Volha, který popisuje životní eskapády šmelináře Standy Pekárka v podání Kryštofa Hádka (41), jehož snem je jezdit autem slavné značky a vozit ideálně Karla Gotta (†80), pročež se zaplete s StB a stane se z něj udavač, měl slavnostní premiéru v kině Lucerna. Dostavily se snad všechny hvězdy, co si ve Volze zahrály - kromě představitele hlavní role také třeba Aňa Geislerová (46), Tomáš Jeřábek (48), Jiří Dvořák (56) či Klára Melíšková (51).

Poté, co si herci zapózovali u vozu ve vestibulu pasáže, rozjela se skutečná (after)party, kterou si všichni užívali plnými doušky. Například herečka Aneta Krejčíková (31) se bavila, jako kdyby to bylo naposledy, a společně s Míšou Tomešovou (31) se chovaly jako "matky na tahu", co odložily své malé děti na hlídání a řádně si vyhodily z kopýtka. Báječně naladěná byla také Zuzana Stivínová (49), která během večera snad ani na okamžik neodložila cigaretu z ruky. A Jiří Lábus (73)? Ten zase nedal z ruky půllitr pivka.

Video
Video se připravuje ...

Kryštof Hádek poodhalil zákulisí natáčení nového dobového seriálu Videohub

Jediný, kdo působil, že je na premiéře tak trochu z donucení, byla herečka Eliška Křenková (33). Přestože jí to velice slušelo, volba bílé tuniky s hlubokým dekoltem, pod kterou si nevzala podprsenku, jí rozhodně lichotila, po celou dobu se tvářila velice otráveně - jak během tiskové konference, tak i při následném dýchánku. Nosila s sebou skleničku s vodou a ani jednou se neusmála. Možná je to ale jenom její image a ve skutečnosti se bavila skvěle...

Jak si ostatní užili celou slavnostní akci, to si můžete prohlédnout v naší bohaté galerii.

Fotogalerie
147 fotografií