S o rok mladším Davidem Prachařem, hercem a dabérem, tvořila Dana Batulková velice líbezný pár. Měli spolu dvě děti, syna Jakuba (40), který se potatil a rovněž je dnes hercem, a dceru Marianu (29), která zkusila hraní a zpěv, a nakonec zakotvila jako influencerka. Vše se zdálo být zalité sluncem. Přesto se jejich vztah v roce 2003 rozpadl a všechna média tehdy informovala, že na vině byl právě Prachař, jenž se zakoukal do své křehké herecké kolegyně, Lindy Rybové (48).

Jenže jak se po letech provalilo, pravda byla trochu někde jinde. Rozvod nezpůsobila nevěra Prachaře, jak „světice“ Batulková tvrdila, ale – bokovka samotné Batulkové! Blesk se to dozvěděl na svatbě jejich syna Jakuba s bývalou modelkou Agátou Hanychovou (38). „Batulková první utekla od rodiny,“ prozradil zdroj Blesku s tím, že si herečka začala s bývalým režisérem Jankem Uhrinem, manželem své kamarádky a divadelní režisérky Lucie Bělohradské (69)!

Video
Video se připravuje ...

Dana Batulková: Celý život jsem blondýna, ale nikdy jsem toho nevyužila! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Batulková měla Uhrinovi a Bělohradské rozbít manželství – a co víc, asi dva roky s ním žila. Zatímco Uhrin se poté uchýlil k Pavlíně Mourkové (58), která je známá především jako dětská herečka z filmu Jak se točí Rozmarýny, Batulková se vrátila k rodině. A velice ji zaskočilo, že na ni muž doma nečeká v pozoru, ale také si už zatím našel jinou lásku – právě výše zmiňovanou Rybovou. Batulková od té doby všude vypráví, jak jí Prachař strašně ublížil, a Rybovou, s níž má Prachař dnes tři děti, nemůže vystát už vůbec...

V seriálu Slunečná, který bodoval v letech 2020 až 2021, pak došlo ke kuriozitě – Batulková zde hrála milenku svému ex-manželovi. V rozhlasovém pořadu Blízká setkání pak popisovala, jaké je spolupracovat s mužem, co jí měl před lety tolik podrazit. Notně tomu prý napomohl fakt, že od rozvodu tehdy uplynulo tolik času... „Člověk už po těch letech nemá ty emoce, které samozřejmě má každý, to nejsou snadné situace. Takže byly, ale po těch letech už je to odplavené všechno,“ tvrdila dnešní oslavenkyně.

Fotogalerie
40 fotografií