Sourozenci módní show Jana Černého na Pražském hradě nepodcenili a od mladého designéra Honzy Smejkala si půjčili oblečení.

„Já bych rád chodil takhle oblečený, ale ne vždycky to jde. Dneska jsem si to moc užil, protože jsme se s Májou mohli sladit, spoustu kamínků a výstředností. Hrozně si to užívám a těším se na další akci,“ řekl Blesku nejmladší syn herců Davida Prachaře a Lindy Rybové (47). A právě tady se nabízí otázka, co na jeho outfit řekli rodiče?

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová a František Prachař Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Táta se tak pousmál s tím výrazem, co to zase děláš, a máma byla v pohodě, té se to líbilo. Stejně jako sestrám,“ přiznal mladík. „Táta je takový komerční typ a v módě tápe, proto mu oblečení kupuje mamka. Ta má naštěstí vkus, takže mu vybírá hezké oblečení, ale tohle na něj bylo už moc,“ dodal se smíchem mladík.

Franta studuje hereckou konzervatoř a doufá, že bude pokračovatelem rodu, který je plný skvělých herců. Roky se věnoval fotbalu, ale umělecké geny zvítězily. František má dvě vlastní sestry - Josefínu a Rozárku, a nevlastní sestru Marianu a bratra Jakuba (40).Ty měl Prachař s první manželkou Danou Batulkovou (65).

Fotogalerie
52 fotografií