Herečka říká, že není mluvčí své dcery. Radost z jejího rozchodu s ředitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem (54) ani z toho, že by o její pětiměsíční vnučce Rozárce měl rozhodovat soud, ale nemá.

Snaha o harmonii

„Jediné, co vím, že Jaromír si pro Rozárku normálně jezdí a každý večer ji vrací. Tento týden ji má pětkrát,“ prozradila babička Veronika. „Oba se snaží o nějakou rodičovskou harmonii. Oni se rozešli oba dva. Nebylo to, že by někdo někoho opustil, ale rozpadl se vztah,“ zdůraznila Žilková.

Na obou stranách

Agátin bratr Vincent prý žádné detaily neví. „Je to zklamání pro všechny,“ konstatoval Navrátil. „Ale není to zklamání na straně někoho konkrétního, spíš obecně nad tou situací,“ dodal Vincent na vysvětlenou.

Naučíme hrát každého!

Vincent s mámou představil v Blesku svůj nový projekt. O co se jedná? O speciální herecké kurzy! „V Česku se neučí filmové a televizní herectví, jen divadelní. A na film se kouká skrze prsty. Lidé, kteří tam učí, ve filmech často ani nehrají, a tím pádem to řemeslo nemají tak nastudované,“ vysvětluje Navrátil s tím, že filmové herectví je úplně jiná disciplína, a proto české seriály vypadají jinak než třeba americké. Proto dali s mámou vlastní ProfiClass. „V Americe je to běžné, jmenuje se to MasterClass, kde špičky oboru učí lidi, ale online. My máme s našimi odborníky třídenní osobní kurzy, kde naši lektoři, včetně mé mámy, naučí hrát opravdu každého,“ slibuje Vincent.

Video
Video se připravuje ...

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty? Petr Macek

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
43 fotografií