Obě jsou nepochybně pohledné a pro muže zajímavé, takže o zájem zástupců silnějšího pohlaví neměly nikdy nouzi, spíš naopak. Jen jim ty lásky nikdy moc dlouho nevydržely, což platí především o Agátě.

Bolek Polívka o sobě před lety říkal, že si mohl dovolit luxus mít pro každé ze svých tehdejších čtyř dětí jednu matku (nakonec má s poslední partnerkou už děti tři). Obdobně je na tom i Veronika Žilková. Přivedla na svět Agátu Hanychovou (38), Vincenta Navrátila (26), Cyrila Navrátila (34) a Kordulu Stropnickou (18). Nejmladší syn Melichar zemřel v roce 2007, když mu bylo půl roku, kvůli vrozené brániční kýle. Takže pět dětí se třemi tatínky.

Její dcera Agáta někdejší Bolkovo krédo naplňuje beze zbytku. Pro každé své dítě, tedy Kryšpína Dopitu (12), Miu Prachařovou (6) a Rozárii Soukupovou (4 měsíce) má opravdu jiného, jednoho tatínka. Pokud tedy existuje gen znemožňující ženě plodit více dětí jen s jedním mužem, pak ho zřejmě máma předala své dceři…

Nevěra

Co je za rozpadem vztahu Hanychové se Soukupem, není zatím úplně jasno, v případě Veroniky Žilkové byla za kolapsem posledního manželství nevěra. Ta se ostatně táhne milostným životem obou žen jako varovná červená čára. Někdejší herec, později ministr obrany, naposledy pak velvyslanec v Izraeli, si totiž na ambasádě nabrnkl referentku, pohlednou blondýnku. Načež Veronice poslal e-mail, že se chce rozvést.

Pokud je za rozchodem Agáty a Jaromíra také nevěra, možná je oběma vnímána trochu jinak. „Pro mě je nevěra, už když se na nějakou ženu podíváš,“ nechala se slyšet II. vicemiss ČR. A Jaromír oponoval: „Ženy, které potkám, běžně v oblasti vzhledu hodnotím. Podle mě ale okoukávání ostatních nevěra není.“ Takže jde třeba jen o věc rozdílného názoru. Každopádně techtle mechtle s Terezou Mátlovou (48) Soukup rezolutně popřel.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon! David Turek, Elmer Carvalho

Fotbalista, herec...

Agáta Hanychová byla zatím vdaná jen jednou. Její první osudovou láskou byl Mirek Dopita (38). S bývalým hráčem amerického fotbalu se seznámila v roce 2010. Pár se dokonce i zasnoubil. O rok později už média řešila podezření, že je sportovec snoubence nevěrný.

Blesk totiž přinesl fotografie, jak Mirek prchá z jistého pražského bytu, kde měl mít tajné rande. Nedávno Agáta v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa přiznala, že se snažila svému expartnerrovi Mirkovi odpustit nevěru celé čtyři měsíce, aby udržela rodinu pohromadě, nakonec se ale jejich vztah rozpadl. Cítila to jako zradu. Sama prý nikdy nikomu nevěrná nebyla…

Jenže když si pak v roce 2013 brala herce Jakuba Prachaře (40), kterého znala už od dětství, Veronika Žilková Blesku řekla: „Oni spolu chodili tolikrát a tolikrát spolu různým partnerům zahýbali. Já jsem se tomu vždy smála…“ Manželství jim vydrželo sedm let.

V září 2022, čtyři měsíce od začátku partnerského vztahu s podnikatelem Jaromírem Soukupem, oznámila Agáta těhotenství. 11. dubna 2023 přivedla na svět dceru Rozárii. Před pár dny uvedla, že se s Jaromírem rozešli…

Lásky

Veronika Žilková se během života vdávala třikrát. V knize »Dělte dvěma « přiznala, že občas byla svým manželům nevěrná. Měla prý například milostný románek s hercem Janem Hartlem (70). Ten bral jejich vztah velmi vážně, dokonce si ji chtěl vzít za manželku, Žilková ho ale nakonec opustila.

Další její velkou láskou byl oscarový režisér Jiří Menzel (†82), s kterým prožila románek na karlovarském filmovém festivalu. „Byla jsem absolutně zamilovaná,“ popsala svůj vztah herečka. Přišla s ním do jiného stavu, ale aniž by mu o tom řekla, nechala si dítě vzít.

Kolega

V roce 1984 se vdala za reklamního režiséra Jiřího Hanycha (65). O dva roky později, kdy už měla roční dceru Agátu, prožila milostný románek s kolegou Michalem Peškem (†53). „Byli jsme si blízcí, ale na vztah to nebylo. Tehdy jsem Hanycha načapala při nevěře, Peškovi to doma taky skřípalo, a tak jsem zvažovala, že se rozvedu. Jenže on se rozvést nechtěl. Moje manželství krizi nevydrželo a jeho ano. Za pár let se stejně rozvedl,“ uvedla pro Blesk.

V roce 1988 si vzala stavebního inženýra Marka Navrátila. Rozvedli se v roce 2005. Už na DAMU poznala svou velkou lásku, Martina Stropnického, ke kterému ale našla cestu až po letech. Vzali se v roce 2008. Loni pár oznámil rozchod, rozvod byl formálně dokončen v červnu 2023.

Na zklamání z krachu manželství se v posledních měsících snažila zapomenout ve společnosti Josefa Holomáče (62), bývalého basáka kapely Argema. „Pepa není můj přítel, on je můj »Best Friend Forever – nejlepší přítel navždy «, a to je nejvíc. Přátelství je mnohdy více než láska…“ tvrdí.

Fotogalerie
52 fotografií