Jak rychle k sobě vášní zahořeli, tak rychle jejich láska i vyhasla. Žádné dramatické stěhování a dělení domácností se ale nekonalo. Pár spolu totiž nikdy bydlet ani nezačal! Zatímco Hanychová žije s dětmi ve vile v pražském Suchdole, kterou postavila ještě s bývalým manželem Jakubem Prachařem (40), Soukup bydlel po celou dobu ve své vile za Prahou.

Dvojice se tak po celou dobu vztahu ve svých domech pouze navštěvovala, po porodu dcerky Rozárky (4 měsíce) už byl ale ředitel televize u Agáty vídán nanejvýš jednou týdně. Není proto divu, že si influencerka na sociálních sítích často stěžovala, že je toho na ni vzhledem k péči o tři děti občas příliš.

Další dítě

Přestože dvojice dvou svérázů v minulosti přiznala, že jsou u nich hádky na denním pořádku, v plánu byla svatba, a dokonce i další miminko. „Zjistila jsem, že miluji rodit. Na sále jsem pronesla, že se tam zase vrátím. Sestřička mi řekla, že jsem první, co oznámila čtvrté dítě přímo na porodním sále,“ přiznala Blesku Agáta.

Po několika měsících ale dcera Veroniky Žilkové (61) změnila názor s tím, že na další dítě už nemá sílu. Sešlo nakonec i ze svatby, společného sestěhování a po dovolené v Soukupově vile ve španělské Marbelle, kde se mezi nimi měla strhnout závěrečná konfrontace, nakonec definitivně skončil i celý jejich vztah.

Tři děti, tři tatínci

Otcem nejmladší Rozárky je Jaromír Soukup, prostřední dceru Miu (5) má pak Hanychová z manželství s hercem Jakubem Prachařem. Jediného syna, už 12letého Kryšpína, si pak pořídila s bývalým hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (39).

Vlastní pořad

Teprve před několika měsíci přitom Soukup Agátě na důkaz své lásky zařídil dokonce pořad, který spolu moderovali. I když měla show Agáta Jaromíra Soukupa běžet na obrazovkách televize Barrandov čtyřikrát týdně, pravidelné vysílání nevydrželo ani měsíc. Natáčení bylo přerušeno poté, co byla Agáta v pátém měsíci těhotenství převezena do nemocnice kvůli vysokým horečkám a krvácení. I po návratu domů měla sice od lékařů nařízený klid na lůžku, to ji ale v práci nezastavilo a od svého ředitele si nechala zřídit další pořad, nyní už ryze vlastní. Ani show Holčičky se ale na obrazovkách příliš dlouho neohřála. Teď, když už není jeho partnerkou, jí pak brány televize zůstanou zcela zavřené, jako to dřív potkalo například Kateřinu Brožovou (55).

Lulu opět útočí

O nové nápadníky nemá po rozchodu nouzi jak Agáta, tak Soukup. Jen pár dní po oznámení rozchodu ho totiž opětovně oslovila Zdeňka Černá (41) alias Lulu, exmilenka bijce Karlose Vémoly (38). Ta se se svými sympatiemi k Soukupovi netajila už dříve, nyní ho dokonce veřejně pozvala na své narozeniny, kde mu dle svých slov rezervovala VIP stůl. „Doufám, že určitě přijdeš a že se pak také zúčastníš afterpárty,“ nechala se Lulu slyšet na svém instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
39 fotografií