Jen co se Agáta Hanychová před dvěma měsíci vrátila z porodnice, začala téměř okamžitě pracovat. Je pořád v jednom kole, a ze všech sil se snaží zvládnout nejen péči o miminko, ale také vymýšlí program pro své starší děti. Do toho škola, úkoly, péče o domácnost, úklid a tak dále. Všechny maminky, navíc ty vícenásobné, to znají.

Jenže v takovém kolotoči se nejde točit donekonečna a stopku od svého těla dostala už i Agáta. „Je to náročné, netušila jsem, že to bude taková změna, z dvou dětí na tři. Je to tak náročné, že se mi to podepsalo i na zdraví. Na těle mám vyrážku, se kterou jsem byla na kožním, a prý je to únavový syndrom,“ postěžovala si Hanychová v živém vysílání na sociální síti.

Navíc se těžce vyrovnává s tím, že ztratila mateřské mléko. „A už nemám ani mléko. Já, paní kojná, která vždy chtěla kojit. Kryšpína jsem kojila devět měsíců, Miu jsem moc dlouho nekojila, byly to asi čtyři měsíce. A u Rózy nám to došlo. Což je pro každou matku stresující, každá matka je z toho vyřízená, takže i já. Snažila jsem se kojit všude. Nevím, jestli je to věkem, nebo třemi dětmi a tím, že je toho na mě fakt hodně. Vím, že spousta matek má tři děti, ale já do toho ještě pracuji. A tak jsem o to mléko přišla,“ svěřila se Agáta se slzami v očích. „Mrzí mě to, bolí, asi to už bylo naposledy. Kojila jsem dva měsíce,“ dodala.

Po jejím příspěvku se strhla lavina komentářů od ostatních maminek. Jedny Agátu podporují, že se svět nezboří, jiné se nebojí říct, že si za to může sama. Podle nich nemá zapotřebí pracovat, když má dcerku Rozárku s movitým podnikatelem Jaromírem Soukupem (54). Každopádně jí všichni doporučují řádnou mateřskou dovolenou a hromadu odpočinku.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
54 fotografií