Dva domy se zahradou pořídila Lucka za 24 milionů a 323 tisíc korun, většinu peněz získala za prodej luxusního bytu na Kavčích horách, který jí daroval exmanžel – kromě toho dostala i nemalé finanční vyrovnání. 

Jsem zastánce ekologie a přírodních materiálů, nechci zbytečně zatěžovat planetu,“ hlásá Lucie, která vsadila na přírodní materiály. Oživila dřevěný krov v centrální místnosti, zachovala cihlové obložení, dřevěná je i podlaha a veškeré vybavení je z přírodních materiálů. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková přišla o svou chloubu! Podvod na fanoušky. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Stejně tak si počínala na zahradě, kde je spousta zeleně a bazén. Koupání je zapuštěné do země, obsypané kamínky v betonové zídce a osázené keříky.

Poslední, co si vzala na paškál, je garáž. „Transformace původní garáže v Harry Potter místo… Můj další snový projekt… Pojďte dál,“ pochlubila se Vondráčková a přidala hudbu z filmu o čarodějovi s jizvou na čele.

Skutečně snové místo, jak ze studií s kulisami, kde se Harry natáčel. Dřevěné schodiště, krb, ratanový nábytek s velkými polštáři, oprýskané zdi, prošlapaná podlaha... Ale největší pecka je 3D tapeta s točitým schodištěm, které vypadá jako skutečné. 

Fotogalerie
68 fotografií